16.1.13

Η φασιστική βία στη Θήβα δεν θα περάσει!αναδημοσίευση από το xekinima.org

του αναγνώστη Γιώργου Αποστολόπουλου

Την Δευτέρα 14/01 το πρωί μια ομάδα απο 35-40 χρυσαυγίτες πέρασαν από τα Οινόφυτα  και την Οινόη και έσκισαν τις αφίσσες της Αντιφασιστικής Κίνησης Θήβας από τα καταστήματα των μεταναστών.

Την προηγούμενη μέρα μια ομάδα της Αντιφασιστικής Κίνησης Θήβας επισκέφθηκε στέκια μεταναστών και καταστήματα στην περιοχή Οινοφύτων Οινόης Σχηματαρίου και Θήβας και μίλησε σε εκατοντάδες μετανάστες πρωί και απόγευμα. Μαζί μας όλη τη μέρα ήταν ο πρόεδρος της πακιστανικής κοινότητας στη Ελλάδα Majeed Malic και οι πρόεδροι των Πακιστανικών κοινοτήτων στην περιοχή. Τα μυνήματα που πήραμε από την επαφή είναι παραπάνω από ελπιδοφόρα. Οι μετανάστες είναι στο πλευρό των Ελλήνων αντιφασιστών και θέλουν να παλέψουν μαζί μας.


Οι Χρυσαυγίτες όμως έδωσαν τη δική τους απάντηση. Δεν χτύπησαν αλλά απείλησαν ότι όποιος έρθει στην εκδήλωση θα τον τσακίσουν.

Εμείς θα τους στείλουμε τη δική μας. Ο φασισμός θα πεθάνει. Αυτός ο γύρος και ο πόλεμος είναι δικός μας. Τώρα ξέρουμε πως να τον πολεμήσουμε. Όλοι οι αντιφασίστες μαζί, ενωμένοι θα νικήσουμε. 

ΟΥΤΕ ΣΤΗ ΘΗΒΑ ΟΥΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ - ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ!

* Η Αντιφασιστική Κίνηση Θήβας πραγματοποίησε σύσκεψη το ίδιο απόγευμα. Θα υπάρξει νέα ενημέρωση για τις αποφάσεις της σύσκεψης αυτής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.