9.11.12

Αντιφασιστικής Επιτροπής Πολυγώνου-Γκύζη: Αλληλεγγύη στα θύματα των βάρβαρων πολιτικών!


Στις δύσκολες μέρες που όλοι περνάμε, εξαιτίας των βάρβαρων πολιτικών που μας οδηγούν στα όρια της εξαθλίωσης, είναι αναγκαίο να δράσουμε αλληλέγγυα.

Δημιουργώντας δομές αλληλεγγύης σε κάθε γειτονιά θα μπορέσουμε να βοηθήσουμε όσους αδυνατούν να εξασφαλίσουν καθημερινά τα είδη πρώτης ανάγκης.

Η αντιφασιστική επιτροπή Πολυγώνου-Γκύζη καλεί όλους τους κατοίκους να βοηθήσουν ή ακόμα και να συμμετάσχουν ενεργά σε αυτή την προσπάθεια.


Οργανώνουμε συλλογή:
·      Ρούχων (καθαρά, σε καλή κατάσταση και κατά προτίμηση χωρισμένα σε μεγέθη ή φύλο)
·      Τροφίμων (μακράς διάρκειας π.χ. μακαρόνια, κονσέρβες κ.λ.π.)
·      Φαρμάκων

Ας μην μένουμε αποξενωμένοι. Μόνο μέσα από την συνεργασία μπορούμε να αλλάξουμε την κατάσταση. Βοηθήστε να φτιάξουμε ένα κλίμα αλληλοϋποστήριξης στη γειτονιά.

Αν γνωρίζετε οικογένειες, ανέργους και συνταξιούχους που πιθανόν να έχουν ανάγκη από κάποια βασικά πράγματα ή αν οι ίδιοι έχετε ανάγκη, μην διστάσετε να πάρετε τηλέφωνο.Σας καλούμε στην συλλογική κουζίνα που διοργανώνουμε την Κυριακή 18 Νοεμβρίου, στις 13.00, στην πλατεία Γκύζη (παιδική χαρά). Θα υπάρχει άφθονο φαγητό και μουσική! Την ίδια μέρα θα πραγματοποιηθεί συλλογή ρούχων και τροφίμων.Ελάτε να γνωριστούμε!

Αντιφασιστική Επιτροπή Πολυγώνου-Γκύζη
τηλ. επικοινωνίας: 6946911976

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.