30.10.12

Ο δημοσιογράφος Γ. Καρουζάκης καταγγέλλει άγριο ξυλοδαρμό αλλοδαπού μικροπωλητή έξω από το μετρό Ευαγγελισμού



αναδημοσίευση από lifo.gr

Τη Δευτέρα το πρωί ο δημοσιογράφος Γιώργος Καρουζάκης κατήγγειλε, μέσω του Facebooκ, ένα περιστατικό ρατσιστικής επίθεσης , έξω από το σταθμό του μετρό, στον Ευαγγελισμό.

Όπως γράφει ο ίδιος:

«Πριν από ένα τέταρτο, έξω από το σταθμό του Μετρό Ευαγγελισμός, στα σκαλοπάτια της εκκλησίας του Αγίου Γεωργίου, δύο «κύριοι» ντυμένοι με χακί στρατιωτικά παντελόνια, μαύρα μπουφάν και τα πρόσωπα καλυμμένα με λευκά κράνη κλωτσούσαν με δολοφονική μανία έναν μετανάστη, μάλλον πακιστανικής καταγωγής, ο οποίος βρισκόταν έξω από το μετρό και πουλούσε ομπρέλες για τη βροχή. 


Προσπαθούσαν να του πάρουν την τσάντα που είχε στον ώμο του. Οι περαστικοί, και κάποιοι πιστοί έξω από την εκκλησία κοίταζαν το θέαμα του άγριου ξυλοδαρμού με θρησκευτική ευλάβεια. Όταν άρχισα να ουρλιάζω, άφησαν το μετανάστη να κλαίει και να σφαδάζει στο τσιμέντο, και εξαφανίστηκαν με την τσάντα του στα χέρια τους.

Δεν θέλω, σε καμία περίπτωση, να πιστέψω ότι αυτοί οι υποψήφιοι δολοφόνοι ανήκουν στη Ελληνική Αστυνομία ή στη Δημοτική Αστυνομία της Αθήνας, όπως είπαν οι ίδιοι στο μετανάστη για να τον κακοποιήσουν και να του πάρουν την τσάντα.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.