19.2.24

Λαχειοφόρος Antinazi Zone: στην τελική ευθεία για την κλήρωση!



Σε λιγότερο από μια βδομάδα, το βράδυ του Σαββάτου 24 Φλεβάρη, θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση της λαχειοφόρου του Antinazi Zone.

Η λαχειοφόρος «τρέχει» από τα τέλη του προηγούμενου Δεκέμβρη και στο μεσοδιάστημα αποδείχτηκε και πάλι η ανάγκη στήριξης και ενίσχυσης των αντιφασιστικών δράσεων. Τόσο την Κυριακή 27 Γενάρη, όσο και το Σάββατο 3 Φλεβάρη, το αντιφασιστικό κίνημα κατάφερε να βάλει φρένο στην προσπάθεια των ναζιστών της Propatria και της Χρυσής Αυγής αντίστοιχα, να κάνουν στην πλατεία Ρηγίλλης φασιστοσυγκέντρωση με αφορμή την επέτειο των Ιμίων.

Η επόμενη περίοδος θα είναι εξίσου απαιτητική και ο αγώνας ενάντια στην άνοδο της Ακροδεξιάς σε Ελλάδα και Ευρώπη θα είναι κρίσιμης σημασίας.

Σε αυτά τα πλαίσια το Antinazi Zone διοργανώνει και φέτος λαχειοφόρο, για να στηρίξει οικονομικά τις αντιφασιστικές δράσεις της επόμενης περιόδου. Ήδη, πολύς κόσμος έχει ανταποκριθεί και έχει αγοράσει λαχνούς. Μπαίνοντας στην τελική ευθεία, καλούμε όλους/ες τους φίλους/ες του Antinazi Zone και τους αντιφασίστες/τριες που συμφωνείτε με την ανάγκη να χτίσουμε μαζικούς αντιφασιστικούς αγώνες, να ενισχύσετε το Antinazi Zone και να αγοράσετε λαχνούς!

Πέρα από την ηθική ικανοποίηση της στήριξης του Antinazi Zone, διεκδικείτε και μεγάλα δώρα:

  • 1 Laptop Dell Inspiron 3511 (15.6” – i3 – 8GB RAM – 256GB SSD)
  • 3 διανυκτερεύσεις στα Λαγκάδια Αρκαδίας για 2 έως 6 άτομα στο Γκιλέρι eco & design Residences (www.gileri.gr)*
  • 3 διανυκτερεύσεις στην Άνδρο, για 2 ή 3 άτομα, στο συγκρότημα ενοικιαζόμενων διαμερισμάτων «Ραστώνη» που βρίσκεται στον παραδοσιακό οικισμό Ανεμόμυλοι στη Χώρα της Άνδρου (rastoni-andros.gr)*
  • 2 ατομικές συμμετοχές στο 31ο κάμπινγκ του Antinazi Zone
  • 3 πακέτα βιβλίων

Ο κάθε λαχνός κοστίζει 1 ευρώ και μπορείτε να τους προμηθευτείτε είτε από τους συντρόφους και τις συντρόφισσες του Antinazi Zone, είτε μετά από επικοινωνία με τα παρακάτω τηλέφωνα, είτε από την σελίδα μας στο facebook

Αθήνα: 6972426166

Θεσσαλονίκη: 6944421153

Βόλος: 6973322182

Μυτιλήνη: 6986940109

Τέλος, μπορείτε να προμηθευτείτε λαχνούς μέσω paypal πατώντας σε αυτό το link (με χρήση χρεωστικής/πιστωτικής κάρτας) και στη συνέχεια να μας ενημερώσετε μέσω e-mail στο [email protected] για να σας στείλουμε τους λαχνούς σας.

*Οι διανυκτερεύσεις αφορούν στην τουριστική περίοδο 2024 και γίνονται κατόπιν συνεννόησης με τους ιδιοκτήτες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.