28.7.21

Η Χρυσή Αυγή και ο κος Στέφανος Αγιάσογλου της ΟΣΥ.




Ανακοίνωση της Ανεξάρτητης Παράταξης ΕΘΕΛ-ΟΑΣΑ




Με απόφαση του ο Στέφανος Αγιάσογλου Διευθύνων Σύμβουλος των ΟΣΥ τοποθετεί σε θέση «υπευθύνου συνεργείου» στο «συνεργείο φύλαξης» τον φύλακα Πέτρο Περράκη.



Οι διοικήσεις των ΟΣΥ τα τελευταία χρόνια δημιουργούν συνεχώς τμήματα και τοποθετούν υπεύθυνους σε αυτά για ρουσφετολογικούς κυρίως λόγους. Η ΟΣΥ συνεχώς συρρικνώνεται αφού η κυβέρνηση της ΝΔ έχει εκχωρήσει μεγάλο κομμάτι της σε ιδιώτες κάτι το οποίο δεν την απασχολεί στο να μοιράζει πόστα προϊσταμένων «πάσης φύσεως».Στο οργανόγραμμα της ΟΣΥ όπως δημοσιεύτηκε σε ΦΕΚ το 2013 δε βρήκαμε πουθενά ανάλογο «συνεργείο».

Πολύ πιο σημαντικό όμως είναι ποιος είναι ο Πέτρος Περράκης που τοποθετείται υπεύθυνος σε αυτό το «συνεργείο». Σύμφωνα με δημοσίευμα της ΕΦΣΥΝ ο Π.Π ο οποίος είχε την ειδικότητα του φύλακα στην ΟΣΥ, συγκεκριμένα στον πρώην ΗΛΠΑΠ, αποσπάστηκε το Σεπτέμβρη του 2012 στο υπουργείο διοικητικής μεταρρύθμισης και από εκεί στα γραφεία της Χρυσής Αυγής για «γραμματειακή υποστήριξη». Αμέσως μόλις αποσπάστηκε υπέβαλε αίτηση για να κατέχει όπλο. Έπειτα απο τρεις αρνήσεις κατάφερε τελικά να αποκτήσει άδεια οπλοφορίας επικαλούμενος ότι τα γραφεία της ΧΑ είναι στόχος τρομοκρατών. Το Γενάρη του 2015 κατα τη διάρκεια αντιφασιστικής συγκέντρωσης έξω απο τα γραφεία της ΧΑ στην οδό Δελληγιάννη καταγγέλλεται απο διαδηλωτές ότι τους σημάδευε με πιστόλι σε ευθεία βολή απο τα γραφεία της εγκληματικής οργάνωσης. 

https://www.google.gr/amp/s/www.efsyn.gr/ellada/koinonia/31071_oploforei-ki-opoion-parei-o-haros%3famp


Τον Ιούνη του 2015 στα Πατήσια έβγαλε περίστροφο και πυροβόλησε στον αέρα αρκετές φορές για εκφοβισμό αντιφασιστών. Για αυτή του την ενέργεια του απαγγέλθηκε κατηγορία για άσκοπη χρήση όπλου.Ο Π.Π έλειπε 9 χρόνια απο την ΟΣΥ και μισθοδοτούμενος από αυτή προσέφερε τις υπηρεσίες του στην εγκληματική οργάνωση. Η διοίκηση Αγιάσογλου «περιχαρής» για την επιστροφή του δεν παρέλειψε να τον αναβαθμίσει. Άλλωστε και το κόμμα της ΝΔ δεν κάνει μεγάλη προσπάθεια να κρύψει την ταύτισή του με την ΧΑ σε κάποια πολιτικά και κοινωνικά ζητήματα, με τον Μπαλτάκο να έχει ρίξει πολύ δουλειά σε αυτή την κατεύθυνση. Αλλά και ο ίδιος ο κ. Αγιάσογλου είναι γνωστός για τις ακροδεξιές του συμπάθειες και συναναστροφές από όταν συμμετείχε στο Δίκτυο 21 μαζί με τους Φαήλο Κρανιδιώτη, Χρύσανθο Λαζαρίδη και Τάκη Μπαλτάκο. Όλοι αυτοί άνθρωποι του στενού περιβάλλοντος του Αντώνη Σαμαρά της περίοδο της πρωθυπουργίας του. 

https://www.google.gr/amp/s/www.vice.com/amp/el/article/kbe4va/Oi-anthropoi-toy-proedrou 




 Η «γραμμή» Αγιάσογλου απέναντι στην ΑΠ.


Ο Πέτρος Περράκης ύστερα απο ανάρτηση μας σε ομάδες τους Facebook σχετικά με την ανάθεση καθηκόντων απο τον Στ. Αγιάσογλου σε αυτόν μας ενόχλησε κάνοντας μας κλήση μέσω της εφαρμογής messenger του Facebook. Έγινε σε στιγμή που δεν έγινε άμεσα αντιληπτή για να απαντηθεί. Μικρή σημασία έχει. Υπάρχει το σχετικό αποδεικτικό της κλήσης.

Θεωρούμε αυτή τη κλήση απειλή όταν γίνεται απο άτομο που προσέφερε τις υπηρεσίες του στην εγκληματική οργάνωση της ΧΑ και έχει άδεια οπλοφορίας που με ευκολία χρησιμοποιεί. 

Αυτό που θα πρέπει να απαντήσει ο κος Αγιάσογλου είναι εάν έχει επιστρατεύσει μπράβους εναντίον της Ανεξάρτητης Παρέμβασης και ειδικότερα κατά του επικεφαλή της Απόστολου Κασιμέρη. Μετά τις 5 μέρες αργία που τον τιμώρησαν για αναδημοσίευση άρθρου του «έθνους» σχετικό με τις παρανομίες που έγιναν στο πρόσφατο διαγωνισμό του ΑΣΕΠ ήρθε η απαγόρευση εισόδου του Απόστολου Κασιμέρη στο Αμαξοστάσιο του Ρουφ με προσωπική εντολή Αγιάσογλου. Το συμβάν έγινε την ημέρα παρουσίασης του ηλεκτρικού λεωφορείου απο τον Όμιλο Σαρακάκη παρουσία της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου. Σεσυνέχεια να περιμένουμε «κλιμάκωση» απο τους νέους συνεργάτες του Κου Αγιάσογλου;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.