13.7.21

Επίθεση ΣΟΚ: Τάγματα εφόδου έκαναν την εμφάνισή τους στο Παλαιό Φάληρο – Επιτέθηκαν σε 22χρονο ντελιβερά για το χρώμα του… δέρματος


Ξυλοκόπησαν και μαχαίρωσαν τον νεαρό. «Την επόμενη φορά θα έρθουμε σπίτι σου» προειδοποίησαν.

Ο 22χρονος μόλις έβγαινε από μία πολυκατοικία, όπου είχε πάει για να παραδώσει παραγγελία. Τότε, του επιτέθηκαν τρεις μασκοφόροι, τον ξυλοκόπησαν και τον τραυμάτισαν με μαχαίρι στα πόδια. Οι δράστες φεύγοντας τον προειδοποίησαν: «Την επόμενη φορά θα έρθουμε στο σπίτι σου». Στη συνέχεια εξαφανίστηκαν και αναζητούνται από την αστυνομία.Άτομα της περιοχής που τον γνωρίζουν κάνουν λόγο για ρατσιστική επίθεση. Ο 22χρονος Θοδωρής έχει γεννηθεί στην Ελλάδα, αλλά οι γονείς του είναι από τις Σεϋχέλλες και το χρώμα του δέρματος του είναι σκουρόχρωμο. Μετά την επίθεση μεταφέρθηκε σε κατάσταση σοκ με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και τώρα αναρρώνει στο σπίτι του στην Καλλιθέα. 




Ο νεαρός μένει με τη μητέρα του, η οποία είναι τρομοκρατημένη από την άγρια επίθεση σε βάρος του γιου της. Ο Θοδωρής όπως αναφέρουν κάτοικοι της Καλλιθέας, είναι ένα ήσυχο και ευγενικό παιδί που δεν έχει δώσει ποτέ δικαίωμα σε κανένα. Το πρωί εργάζεται σε ένα καφέ στην Καλλιθέα και το βράδυ σε μία κρεπερί, στο Παλαιό Φάληρο.

Επαγγελματίας της Καλλιθέας που τον γνωρίζει πολύ καλά ανέφερε χαρακτηριστικά (στο notia.gr): “99% ρατσιστική επίθεση! Δυστυχώς το μαύρο χρώμα του δέρματος του ήταν η αιτία της χωρίς λόγο επίθεσης που δέχτηκε. Το παλικάρι που τραυματίστηκε το γνωρίζω προσωπικά και μπορώ να πω με βεβαιότητα πως είναι πρότυπο ευγένειας και αρίστης συμπεριφοράς όπως και είναι άψογος στην δουλειά του μιας και δεν έχει δώσει ποτέ δικαίωμα στην πρωινή του δουλειά από όπου και τον γνωρίζω! Δεν κατάφερε να διαφύγει από τους τρεις μασκοφόρους οι οποίοι του επιτέθηκαν (και πάλι τονίζω χωρίς λόγο, χωρίς να έχει προηγηθεί κάτι) και ενώ βγήκε από πολυκατοικία στην οποία μόλις είχε αφήσει την παραγγελία.



 Αφού κυνηγήθηκε και κάποια στιγμή έπεσε τον πρόφτασαν με αποτέλεσμα να φάει πολύ ξύλο ενώ στο τέλος δέχτηκε και 3-4 μαχαιριές στην περιοχή του μηρού και του γλουτού! Κατ αρχήν του εύχομαι ολόψυχα ταχεία ανάρρωση. Εύχομαι όμως να πιαστούν οι δειλοί δράστες και να τιμωρηθούν παραδειγματικά για την απαράδεκτη και ακραία πράξη τους”.


Πηγη:dikastiko.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.