21.3.21

Ελληνικό – Αργυρούπολη: Ακροδεξιές απειλές για τα γκράφιτι του νεοναζί Εύρυτου

Η Λέσχη Εργαζομένων και Νεολαίας Ελληνικού – Αργυρούπολης, μέσα από ανάρτησή της στη σελίδα της στο facebook, καταγγείλει ότι μέλη της έχουν στοχοποιηθεί από ακροδεξιούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αφορμή της στοχοποίησης ήταν το γεγονός πως η Λέσχη Εργαζομένων και Νεολαίας Ελληνικού-Αργυρούπολης –όπως και στο σύνολό τους οι δυνάμεις της Αριστεράς και του αντιφασιστικού κινήματος– αποκάλυψαν πως ο Δήμος Ελληνικού – Αργυρούπολης ανέθεσε στον γνωστό για τα νεοναζιστικά του «έργα» Εύρυτο να κάνει γκράφιτι στον «Τοίχο των Ηρώων» του δήμου, απεικονίζοντας τον Κολοκοτρώνη, την Μπουμπουλίνα και άλλους.
Οι ακροδεξιοί μάλιστα φτάνουν στο σημείο να απειλούν ανοιχτά και να προειδοποιούν ότι «μπορείτε να πάθετε και Φύσσα» και «θα σε γεμίσουμε με τρύπες από 45άρι».
Απέναντι σε αυτές τις απειλές το αντιφασιστικό κίνημα πρέπει να δώσει μια σαφή κι ενωτική απάντηση στους νοσταλγούς του Χίτλερ προκειμένου να διατηρηθούν οι γειτονιές μας καθαρές από τους φασίστες.
Διαβάστε παρακάτω την ανακοίνωση της Λέσχης Εργαζομένων και Νεολαίας Ελληνικού – Αργυρούπολης.

Από την πρώτη στιγμή που μιλήσαμε για τον Εύρυτο, διαμαρτυρόμενοι για το παρελθόν του και τις διασυνδέσεις του με την εγκληματική οργάνωση Χρυσή Αυγή, μέλη της λέσχης, προερχόμενα από διαφορετικούς χώρους έλαβαν στα προσωπικά τους προφίλ απειλές θανάτου.

Πέρα από τα δεκάδες υβριστικά και απειλητικά σχόλια και μηνύματα που έγιναν με σκοπό να θαφτεί το ζήτημα, χτες στη σελίδα μας έγινε και το εξής σχόλιο: «καλό είναι λοιπόν να μην περνάτε από εκεί, άσε που μπορείτε να πάθετε και Φύσσα».

 

📢Από την πρώτη στιγμή που μιλήσαμε για τον Εύρυτο, διαμαρτυρόμενοι για το παρελθόν του και τις διασυνδέσεις του με την...

Posted by Λέσχη Εργαζομένων και Νεολαίας Ελληνικού Αργυρούπολης on Saturday, March 20, 2021

 


Το έχουμε ξαναπεί, θα το ξαναπούμε, το έχουμε αποδείξει και θα το ξαναποδείξουμε: 

ΣΙΓΑ ΜΗ ΦΟΒΗΘΟΥΜΕ!

Αυτοί που ενοχλήθηκαν από τη δημοσίευση μας για τον ξυλοδαρμό των μαθητών από ακροδεξιούς παραστρατιωτικούς είναι αυτοί που πρέπει να φοβούνται!

Είναι αυτοί που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία των ψεύτικων προφίλ για να πουλήσουν τζάμπα μαγκιά.

Είναι αυτοί που υποστηρίζουν ό,τι πιο σάπιο έχει γεννήσει ο ανθρώπινος πολιτισμός. 

Είναι αυτοί που μισούν κάθε τι που ταρακουνάει τα θεμέλια αυτού του ανθρωποφάγου συστήματος.

Μας μισούν γιατί σαν τον Παύλο ανοίγουμε το στόμα μας

Μας μισούν γιατί καταγγέλλουμε τα αφεντικά τους.

Μας μισούν γιατί αυτό που έχουμε, αυτό που ονειρευόμαστε κι αυτό που φτιάχνουμε για τη γειτονιά και για τον κόσμο ολάκερο δεν αναγνωρίζει χρώματα, φυλές, φύλα, είναι ενάντια στις τάξεις και τις ελίτ. 

Είμαστε εικόνα απ’ το μέλλον που κατασπαράζει τα τέρατα για να γεννηθεί.

Γι’ αυτό μας φοβούνται.

Και καλά κάνουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.