5.2.21

Αλληλεγγύη στο δίκαιο αίτημα του Δημήτρη Κουφοντίνα για μεταγωγή του στις φυλακές Κορυδαλλού!




Αλληλεγγύη στο δίκαιο αίτημα του Δημήτρη Κουφοντίνα για μεταγωγή του στις φυλακές Κορυδαλλού!
Να ικανοποιηθεί τώρα!
Την 29η μέρα απεργίας πείνας διανύει ο Δημήτρης Κουφοντίνας υπερασπιζόμενος το νόμιμο δικαίωμα του, να επιστρέψει στις φυλακές Κορυδαλλού.
Η κυβέρνηση έχει ενδυθεί ρόλο τιμωρού, κουρελιάζοντας νόμους και καταπατώντας δικαιώματα, που προβλέπονται για όλους τους κρατούμενους, προκειμένου να τον εκδικηθεί και να προκαλέσει την φυσική του εξόντωση.
Γι’ αυτό πρέπει να αντιδράσουμε και να στηρίξουμε τα αιτήματά του που στο τέλος τέλος το μόνο που ζητούν είναι ίση και δίκαιη μεταχείριση.
Ως Αντιφασιστικός Συντονισμός είμαστε κομμάτι του κινήματος αλληλεγγύης, που ζητά το αυτονόητο, να εφαρμοστεί ο νόμος.
Απαιτούμε από την κυβέρνηση να σεβαστεί την ζωή του Δημήτρη Κουφοντινα και να ικανοποιήσει το δίκαιο αίτημα του. Να σταματήσει την αδιαφορία και την αυθαιρεσία.
Να πάψει να καλλιεργεί συντηρητικά και μισάνθρωπα αντανακλαστικά σε μια κοινωνία, που δοκιμάζεται σκληρά από την υγειονομική και οικονομική κρίση, που αυτή με τις πολιτικές της προκαλεί.
Να σταματήσει να χαϊδεύει και να δίνει χώρο στην Χρυσή Αυγή, που έχει το θράσος να απειλεί τους πανεπιστημιακούς, που εκφράζουν αλληλεγγύη στον Δημήτρη Κουφοντινα, όταν την ίδια στιγμή καταστέλλει με την βία της αστυνομίας τα κινήματα αντίστασης και καταπατά θεμελιώδη δημοκρατικά δικαιώματα.
Η εξέλιξη που θα έχει η απεργία πείνας του Δημήτρη Κουφοντινα μας αφορά όλες και όλους, κάθε έναν και κάθε μία, που αντιλαμβάνεται, ότι οι μεθοδεύσεις ενάντια στην ζωή του αποτελούν ίδιον αυταρχικών καθεστώτων.
Ανεξάρτητα από την στάση που έχει ο καθένας και η καθεμία απέναντι στις απόψεις και την δράση του Δημήτρη Κουφοντίνα, στην παρούσα φάση επείγει να πράξουμε το αυτονόητο. Να εκδηλώσουμε την αλληλεγγύη μας και να ζητήσουμε απόδοση δικαιοσύνης.
Η κυβέρνηση επιχειρεί να επιβάλλει μια αυταρχική μορφή διακυβέρνησης. Να μην δούμε τις επόμενες μέρες μια αποκρυστάλλωση της πάνω στο σώμα του Δημήτρη Κουφοντίνα.
Να σταματήσουμε την δολοφονία του.
Αντιφασιστικός Συντονισμός Αθήνας-Πειραιά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.