27.11.20

Την Κυριακή στις 8 το βράδυ με live streaming η κλήρωση της λαχειοφόρου του Antinazi Zone

 


Η δίμηνη καμπάνια για την οικονομική ενίσχυση του Antinazi Zone μέσω της ετήσιας λαχειοφόρου αγοράς ολοκληρώνεται αυτή την Κυριακή 29/11. Σε αυτό το διάστημα εκατοντάδες ανταποκρίθηκαν και θέλησαν να στηρίξουν την προσπάθεια που κάνουμε να δοθεί απάντηση στο φασισμό και για να προχωρήσει ο συντονισμός των αντιφασιστικών δυνάμεων σε ολόκληρη την Ελλάδα. Πολλοί και πολλές που δεν γνωρίζουμε αλλά και άνθρωποι που δώσαμε πολλές μάχες στο παρελθόν ενάντια στο φασισμό και τη δράση της Χρυσής Αυγής. Επικοινώνησαν μαζί μας για να προμηθευτούν λαχνούς άνθρωποι από όλα τα μέρη της Ελλάδας για να βοηθήσουν την προσπάθεια που κάνουμε. Και επίσης, συναγωνιστές και συναγωνίστριες από το εξωτερικό που παρακολούθησαν και παρακολουθούν τη δράση του ελληνικού αντιφασιστικού κινήματος και ειδικά τις τελευταίες εξελίξεις με την καταδίκη της Χρυσής Αυγής.

Για εμάς αυτή η μεγάλη ανταπόκριση αποτελεί εγγύηση ότι ένα σημαντικό κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας θα είναι παρόν στις επόμενες μάχες ενάντια στο φασισμό και ότι τα αντιφασιστικά αντανακλαστικά του είναι ενεργά ακόμα και μετά την καταδίκη των ναζί της Χρυσής Αυγής.

Η κλήρωση θα γίνει την Κυριακή, διαδικτυακά με live streaming από τη σελίδα του Antinazi Zone στο facebook στις 8 το βράδυ.

Τα δώρα που θα κληρωθούν:

  • Για τον πρώτο λαχνό: Ένα Laptop HP 255 G7 – 8GB RAM – SSD 256GB
  • Για τον δεύτερο λαχνό: 3 διανυκτερεύσεις στην Άνδρο, για 2 ή 3 άτομα, στο συγκρότημα ενοικιαζόμενων διαμερισμάτων «Ραστώνη» που βρίσκεται στον παραδοσιακό οικισμό Ανεμόμυλοι στη Χώρα της Άνδρου (rastoni-andros.gr). *
  • Για τον τρίτο λαχνό: 2 διανυκτερεύσεις στη Τζιά για 2 άτομα στο συγκρότημα ενοικιαζόμενων διαμερισμάτων «Βιλάι» που βρίσκεται στην Κορησσία.*
  • Για τον τέταρτο λαχνό: 4 διανυκτερεύσεις στη Λεπτοκαρυά Πιερίας για 4 άτομα σε εξοχικό διαμέρισμα.*
  • Για τους πέμπτο και έκτο λαχνό: 2 πακέτα βιβλίων αξίας 50 ευρώ το καθένα.

Όσοι/ες θέλουν να προμηθευτούν λαχνούς ακόμα και τώρα προλαβαίνουν!

Ο κάθε λαχνός κοστίζει 1 ευρώ και μπορείτε να τους προμηθευτείτε μετά από επικοινωνία με τα παρακάτω τηλέφωνα, την σελίδα μας στο facebook ή το σάιτ μας.

Αθήνα: 6976436302

Θεσ/νίκη: 6977646995

Βόλος: 6973322182


Τέλος, μπορείτε να προμηθευτείτε λαχνούς μέσω paypal πατώντας στο παρακάτω link (με χρήση χρεωστικής/πιστωτικής κάρτας) και στη συνέχεια να μας ενημερώσετε μέσω e-mail στο [email protected] για να σας στείλουμε τους λαχνούς σας.

Μπορείτε να προμηθεύεστε λαχνούς μέχρι την Κυριακή στις 7μμ. Καλή τύχη!


Πηγη:Εφημερίδα Ξεκίνημα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.