19.10.20

Η Σοβαρή Χρυσή Αυγή είναι εδώ

 




Όπου ανακαλύπτω πως στο meaculpa, σάιτ του Μπογδάνου (τυπικά πλέον της γυναίκας του έτσι ώστε να μπορεί να τσεπώνει ανενόχλητος κρατική διαφήμιση) ένας από τους αρθρογράφους είναι και ο Δημήτρης Παπαγεωργίου. Ο Παπαγεωργίου υπήρξε στο παρελθόν στέλεχος της Χρυσής Αυγής, καταδικασμένος για επίθεση εναντίον μελών του ΣΕΚ στην Ευελπίδων το 2001, συγκατηγορούμενος του Κουσουμβρή στην δίκη για το μαχαίρωμα του Πάρη Χρυσού έξω από το Πολυτεχνείο το 2002 όπου και τελικά αθωώθηκε και τέλος επικεφαλής της -βραχύβιας- ομάδας των Αυτόνομων Εθνικιστών που τον Γενάρη του 2010 μας επιτέθηκαν στην Πανόρμου - επίθεση για την οποία επίσης καταδικάστηκε.


Για να μην τον αδικώ πάντως, έχει και μεγάλη δημοσιογραφική καριέρα. Υπήρξε αρχισυντάκτης του φασιστικού περιοδικού Patria (στο πάνελ εκδήλωσης του οποίου ο Θάνος Πλεύρης είχε ζητήσει νεκρούς στα σύνορα) αρχισυντάκτης της φασιστικής -και με χουντικό παρελθόν- εφημερίδας Ελεύθερος Κόσμος του Ζαφειρόπουλου (πρώην ν.2 της Χρυσής Αυγής) καθώς και δημοσιογράφος της ακροδεξιάς συνωμοσιολογικής φυλλάδας Ελεύθερη Ώρα.

Η σοβαρή Χρυσή Αυγή είναι εδώ. Όχι και πολύ σοβαρή βέβαια με δεδομένο ότι σε αυτήν ανήκει και ο Μπογδάνος, αλλά εν πάσι περιπτώσει...

(Από τον τοίχο του Pradunas Alexandros)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.