12.3.20

Δείξε μου τον φίλο σου… – Αγκαλιά με το πρωτοπαλίκαρο της Χρυσής Αυγής ο Περιφερειάρχης Μουτζούρης



Αν κάποιοι έχουν αμφιβολίες ποιος στήριξε πολιτικά τα ρατσιστικά πογκρόμ στο Β. Αιγαίο, η φωτογραφία μπορεί να τους δώσει κάποιες απαντήσεις.

Ποιος είναι αυτός δίπλα στον Λιοντή Βορριά, το πρωτοπαλίκαρο της νεοναζιστικής ΧΑ, που ποζάρει καμαρωτός στο κέντρο; Δεν είναι άλλος από τον δεξιό Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, Κώστα Μουτζούρη, που βρέθηκε στη Χίο, μαζί με τον αντιπεριφερειάρχη του Παντελή -όνομα και πράγμα- Μπουγδάνο -εδώ είχαμε δοκάρι.
Ο Περιφερειάρχης πήρε μάλιστα τα εύσημα του χαμογελαστού χρυσαυγίτη, που ανέβασε στο προφίλ του τη φωτογραφία και την σχολίασε με τη λεζάντα: “Με σωστούς πολιτικούς βγαίνεις φωτογραφία! Ο καθένας με το μετερίζι του…”

Οι πολιτικές φιλίες-συμπάθειες του Περιφερειάρχη δεν κρύβονται. Αμφιβάλλει κανείς πως οι δεξιές τοπικές αρχές είναι στο ίδιο μετερίζι με τα πρωτοπαλίκαρα της χρυσής αυγής;


Πηγη:http://www.katiousa.gr/epikairotita/deikse-mou-ton-filo-sou-agkalia-me-to-protopalikaro-tis-chrysis-avgis-o-perifereiarchis-moutzouris/?fbclid=IwAR1z3-7ZNLANmI-vh4i67f8lf6XmysOcMSheoTBC9fQkYDy7SQ4p0wqbPkg

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.