15.3.20

Αμερικάνοι πάστορες: ο κορωνοϊός είναι η τιμωρία του θεού για τους ΛΟΑΤ!



Γράφει: Ισμήνη Καραφίνα
Εκεί που νομίζεις ότι τα έχεις δει όλα, έρχεται μπροστά σου ένα άρθρο να σου αποδείξει για ακόμα μία φορά ότι ακόμα και οι πιο κρίσιμες καταστάσεις μπορούν να αποτελέσουν για κάποιους «ευκαιρία» να διασπείρουν το μίσος, την ομοφοβία, την τρανσφοβία κλπ.

Σε περίπτωση λοιπόν που δεν το μάθατε, κάποιοι ισχυρίζονται ότι βρήκαν πώς ξεκίνησε  η πανδημία του κορωνοϊού: φταίνε οι ΛΟΑΤ*!
Φταίνε αυτοί, γιατί ο κορωνοϊός δεν είναι τίποτα άλλο από την τιμωρία του θεού για τις αμαρτίες τους!
Ναι, ναι σωστά διαβάσατε, σύμφωνα με τον ακροδεξιό πάστορα Steven Andrew, ιδρυτή της «Αμερικάνικης χριστιανικής αδελφότητας»
και
Όμως ο παραλογισμός δεν τελειώνει ούτε εδώ, ούτε στον Andrew …

Όταν οι εκπρόσωποι της εκκλησίας κυνηγούν «μάγισσες»…

Τον Ιανουάριο ο Rick Wiles, ιερέας στη Φλόριντα και ιδρυτής του μέσου ενημέρωσης «TruNews» δήλωσε ότι ο ιός είναι η «πληγή» που έστειλε ο θεός για να «εξαφανίσει» τους ΛΟΑΤ και άλλους αμαρτωλούς! 
Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που τα ΛΟΑΤ άτομα κατηγορούνται πως είναι υπεύθυνα για καταστροφές καθώς, η φαντασία των ρατσιστών «πρεσβευτών της χριστιανικής αγάπης» δεν εξαντλείται ποτέ!
Τον Αύγουστο του 2018, ο Αμερικάνος πρεσβυτεριανός πάστορας από το Κολοράντο Κέβιν Σουάνσον, δήλωσε στη ραδιοφωνική εκπομπή του ότι η μεγαλύτερη πυρκαγιά στην ιστορία της Καλιφόρνια ήταν η απάντηση του θεού επειδή η συγκεκριμένη πολιτεία «εδώ και χρόνια νομιμοποιεί την ομοφυλοφιλία» 
Την ίδια περίοδο, μετά την πυρκαγιά στο Μάτι, ο μητροπολίτης Αμβρόσιος είχε δηλώσει πως η πυρκαγιά που ευθύνεται για τον θάνατο και τον τραυματισμό βρεφών, παιδιών, ανήμπορων, ηλικιωμένων κλπ ήταν η τιμωρία του θεού επειδή ο Τσίπρας είναι άθεος!
Δεν μπορούμε να έχουμε παράπονο… Διαχρονικά οι παπάδες, οι πάστορες κοκ έχουν μετατρέψει τον ανθρώπινο πόνο σε τιμωρία του εκάστοτε «φιλεύσπλαχνου» θεού τους!

…Και κλείνουν τα μάτια μπροστά στις αδικίες

Μετανάστες και πρόσφυγες σκοτώνονται καθημερινά στην προσπάθεια τους να ξεφύγουν από τον πόλεμο και τη φτώχεια. Γυναίκες σε όλον τον κόσμο βιάζονται και δολοφονούνται καθημερινά γιατί απλά γεννήθηκαν γυναίκες. Άνθρωποι δεν έχουν εργασία, στέγη, ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας, δεν έχουν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη κλπ, ενώ την ίδια στιγμή 8 άνθρωποι σε όλο τον κόσμο κατέχουν όσα ο μισός πληθυσμός του πλανήτη. Αλλά αυτό που απασχολεί τους διάφορους πάστορες είναι τα ΛΟΑΤ άτομα που «φταίνε» κιόλας για τον κορωνοϊό! Φυσικά τον ρόλο της στον σκοταδισμό παίζει και η εκκλησία της Ελλάδας που μπορεί –προς το παρόν- να μην έχει δηλώσει κάτι αντίστοιχο, αλλά έχει δηλώσει επίσημα ότι ο κορωνοϊός δε μεταδίδεται μέσω της «θείας κοινωνίας», τουλάχιστον όχι αν αυτός που θα κοινωνήσει είναι «πραγματικά πιστός»! Γιατί αν μεταλάβεις και κολλήσεις δε φταίει η εκκλησία, φταις εσύ που δεν έχεις «ισχυρή» πίστη… 
Είναι εντυπωσιακό πως δουλεύει αυτό το σύστημα, πως προσπαθούν κάποιοι να φοβίσουν και ταυτόχρονα να σκορπίσουν ομοφοβικό δηλητήριο μέσω μιας κατάστασης. Οτιδήποτε και οποιοσδήποτε άλλος θα φταίει εκτός από τους ίδιους τους υπαίτιους! 
Οι μετανάστες που «αλλοιώνουν» τον πολιτισμό, οι πρόσφυγες που δε «χωράνε» στη χώρα μας, οι γυναίκες που θέλουν ισότητα και δε μένουν στο σπίτι να μεγαλώσουν τα παιδιά τους, οι ΛΟΑΤ που φταίνε για τις ασθένειες… Τελικά αυτοί που την γλιτώνουν είναι οι πραγματικοί υπεύθυνοι για κάθε ανισότητα και αδικία του καπιταλιστικού συστήματος. Και οι εκπρόσωποι της εκκλησίας σε όλον τον κόσμο παίζουν κεντρικό ρόλο σε αυτό!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.