31.1.20

Σαν τον κλέφτη μες στην νύχτα ! Η Χρυσή Αυγή στην πλατεία Ρηγίλλης


Ανακοίνωση του Antinazi zone

Για πρώτη φορά μετά το 1996 η Χρυσή Αυγή αναγκάστηκε να μην εξαγγείλει δημόσια συγκέντρωση με αφορμή την επέτειο των Ιμίων.

Ο λόγος ήταν η ανακοίνωση διεθνιστικής αντιφασιστικής συγκέντρωσης εδώ και 3 βδομάδες από περισσότερες από 20 πολιτικές, κοινωνικές και κινηματικές συλλογικότητες του αντιφασιστικού κινήματος το Σάββατο 1 Φλεβάρη στην Ρηγίλλης, ημέρα που κανονικά οι χρυσαυγίτες θα έκαναν την πανελλαδική  τους φιέστα αν δεν υπήρχε απάντηση από την μεριά του κινήματος.



Αντί γι αυτό εμφανίστηκαν στα μουλωχτά και  χωρίς δημόσιο κάλεσμα 100-150 χρυσαυγίτες στην πλατεία Ρηγίλλης σήμερα Παρασκευή 31 Γενάρη προκειμένου να κρυφτούν από το αντιφασιστικό κίνημα και την ελληνική κοινωνία. Tο ίδιο έκαναν και στην Θεσσαλονίκη με την συμμετοχή 30 ατόμων. Θα κάνουν ακόμα μια κλειστή ομιλία στα εναπομείναντα γραφεία τους στον σταθμό Λαρίσης το Σάββατο 1 Φλεβάρη και τέλος!

Το πρώην 3ο κόμμα της βουλής, οι «ερχόμαστε και η γη θα τρέμει» απομονωμένοι, οργανωτικά αποδεκατισμένοι και ενόψει της τελικής απόφασης της δίκης τους κρύβονται! 

Αυτή είναι η πραγματικότητα. 



Και πρόκειται για μια πολύ σημαντική επιτυχία και κατάκτηση του αντιφασιστικού κινήματος και του κομματιού εκείνου της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς που στέκεται με συνέπεια απέναντί τους από την πρώτη στιγμή της ύπαρξής τους.

 Δεν θα τους αφήσουμε να πάρουν ανάσα! Αυτή θα είναι η ενωτική απάντηση του αντιφασιστικού κινήματος με την συγκέντρωση του Σαββάτου 1/2 στις 4μμ στην Ρηγίλλης που θα γίνει κανονικά και θα πάει μαχητικά και δυναμικά μέχρι τα γραφεία τους στον σταθμό Λαρίσης.


Ξέρουμε ότι ο αγώνας ενάντια στον φασισμό δεν θα τελειώσει με μία συγκέντρωση ή με το αποτέλεσμα μιας δίκης. Πρόκειται για ενδιάμεσες μάχες σε έναν συνολικό πόλεμο. Όσες περισσότερες κερδίζουμε τόσο περισσότερο πλησιάζουμε τον τελικό μας στόχο που είναι το τσάκισμα των φασιστών και το πέταγμα των ναζιστικών ρατσιστικών ιδεών τους στο μόνο σημείο που τους αξίζει: τον σκουπιδοτενεκέ της ιστορίας.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.