19.11.19

Εξάρχεια όπως... Βολιβία



Στις 20:45 το βράδυ οι δυνάμεις καταστολής έκαναν επίθεση σε όποιον κυκλοφορούσε στα στενά γύρω από τα Εξάρχεια. Δεν γλύτωσε ούτε δημοσιογράφος του newsit.gr που χτυπήθηκε άσχημα στο κεφάλι από άνδρες των ΜΑΤ.

Οι ματατζήδες αντιλήφθηκαν ότι ο δημοσιογράφος κατέγραφε με το κινητό του τηλέφωνο τις απρόκλητες επιθέσεις έξω από καταστήματα, πήραν το τηλέφωνό του, τον έριξαν κάτω κι ένας άνδρας των ΜΑΤ τον χτύπησε με το γκλομπ και την ασπίδα του.


Εκείνη την ώρα ο ρεπόρτερ έκανε live μετάδοση μέσω Facebook και στις εικόνες φαίνεται να πέφτει το κινητό του στο έδαφος την ώρα της επίθεσης.
Έξω από μαγαζί στα Εξάρχεια στον πεζόδρομο Ροζαλία βρίσκονται αστυνομικοί!
Συγκεκριμένα "πολιορκούσαν" την ταβέρνα Ροζαλία, καθώς ο ιδιοκτήτης δεν τους άφησε να μπουν μέσα.
Σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξε και τραυματισμός μιας νεαρής γυναίκας στο κεφάλι και ασθενοφόρο έφτασε στο σημείο.   Όπως διευκρινίστηκε μέχρι στιγμής έχουν γίνει έξι συλλήψεις από το κτίριο της οδού Σπ. Τρικούπη 3-5, όπου βρέθηκαν μολότοφ και άλλα αντικείμενα στην ταράτσα και δύο προσαγωγές από το κτίριο της οδού Στουρνάρη 4 όπου όμως από την έρευνα δεν βρέθηκε κάτι. Όλοι οι συλληφθέντες και προσαχθέντες έχουν οδηγηθεί στην κρατική ασφάλεια.
Η νύχτα θα είναι μακριά στα Εξάρχεια καθώς οι δυνάμεις καταστολής έχουν μετατραπεί σε δυνάμεις κατοχής! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.