14.9.19

2η Παιδική Αντιρατσιστική Γιορτή



Την Κυριακή 15 Σεπτέμβρη από τις 17:00 διοργανώνουμε τη 2η Παιδική Αντιρατσιστική Γιορτή, στα γήπεδα μπάσκετ στην πλατεία του Αγ. Ανδρέα στην Λαμπρινή (Άνω Πατήσια).
Μια γιορτή για όλα τα παιδιά, που σαν στόχο έχει να λειτουργήσουμε ομαδικά, να εξαλείψουμε τις διαφορές, αγκαλιάζοντας τη διαφορετικότητα, ρίχνοντας γέφυρα αλληλεγγύης προκειμένου να γνωρίσουμε πολιτισμούς και χώρες, μέσα από έναν δημιουργικό τρόπο.
Η γιορτή θα περιλαμβάνει διαφορετικούς «σταθμούς» δημιουργικής απασχόλησης, κινητικά παιχνίδια και κατασκευές, μουσική, face painting, παιδικό βιβλιοπωλείο και πολλές ακόμα δράσεις. Και όλα αυτά με ελεύθερη είσοδο. Στο χώρο θα λειτουργεί κυλικείο με νερά, καφέδες, χυμούς και φαγητό για να καλυφθούν τα έξοδα της αυτο-οργανωμένης γιορτής.
Η ιδέα για την Παιδική Αντιρατσιστική Γιορτή γεννήθηκε μέσα από την όλο και μεγαλύτερη συμμετοχή νεολαίας αλλά και οικογενειών με μικρά παιδιά, στο ετήσιο Αντιρατσιστικό Κάμπινγκ YRE – Antinazi Zone που διοργανώνουμε τα τελευταία 26 χρόνια σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.