22.10.18

Περιστατικό αυτοδικίας στη Λέσβο

Μια ιστορία αυτοδικίας ανάλογη με του Ζακ Κωστόπουλου και θύμα έναν νεαρό αλλοδαπό συνέβη στη Λέσβο, ευτυχώς όχι με ανάλογα τραγικά αποτελέσματα. 

Σε βίντεο που κυκλοφορεί σε ακροδεξιές ιστοσελίδες του νησιού, ο νεαρός φερόμενος ως κλέφτης είναι ακινητοποιημένος από ομάδα πολιτών οι οποίοι αυτοδικούν εις βάρος του, με τον έναν εκ των δύο επιτιθεμένων να τον έχει πιάσει από τον λαιμό και το θύμα να απειλείται με ασφυξία. 



Σύμφωνα με το αστυνομικό δελτίο, πρόκειται να έναν 18χρονο αλλοδαπό που κατηγορείται για απόπειρα κλοπής ενός κινητού τηλεφώνου από 37χρονο ντόπιο που για τις ανάγκες της ακροδεξιάς προπαγάνδας μετατράπηκε από τα γνωστά ΜΜΕ σε «γεράκο», ενώ και τα κινητά έγιναν δύο. 



Θα μπορούσε να πει κανείς ότι ήταν ένα σύνηθες στην Αθήνα ή αλλού περιστατικό, όπου περαστικοί ακινητοποιούν έναν ύποπτο για κλοπή, αν στο περιστατικό δεν εμπλεκόταν ένας υπόδικος ακροδεξιός της Λέσβου που κατηγορείται για επεισόδια το βράδυ της επίσκεψης του πρωθυπουργού στο νησί και πιο συγκεκριμένα για την επίθεση σε βάρος δημοσιογράφων του νησιού και ειδικότερα του Θράσου Αβραάμ. 


Γράφει: Ντίνα Δασκαλοπούλου


Πηγη:http://www.efsyn.gr/arthro/peristatiko-aytodikias-sti-lesvo?fbclid=IwAR2f03tIistQhJwZDPL4qUXWfoutDSdbhLleCEaOrBEuxG2udLsguCzg1VU

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.