22.10.18

ΕΔΕ για εκπαιδευτικό που φέρεται να χτύπησε 8χρονους μαθητές

Σε καταγγελία εκπαιδευτικού προς τη Διεύθυνση Α'θμιας Εκπαίδευσης προχώρησαν γονείς παιδιών δημοτικού σχολείου στα Χανιά, ο οποίος την περασμένη Τρίτη φέρεται να χτύπησε τρεις 8χρονους μαθητές εν ώρα μαθήματος. 


Πρόκειται για εκπαιδευτικό που έχει απασχολήσει στο παρελθόν για ανάλογες υποθέσεις και μάλιστα είχε απομακρυνθεί από το πρώτο σχολείο του.
Μετά το πρώτο περιστατικό ο γυμναστής μεταφέρθηκε σε διαφορετικό σχολείο, όπου όμως χειροδίκησε ξανά σε μαθητή, με αποτέλεσμα να διενεργηθεί μέχρι και Ένορκη Διοικητική Εξέταση.
Ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Α'θμιας Εκπαίδευσης Χανίων, Εμμ. Μηλιαράκης, έχει ενημερωθεί για το νέο περιστατικό με τον ίδιο εκπαιδευτικό, μέσω σχετικής αναφοράς, τονίζοντας ότι το περιστατικό βρίσκεται υπό διερεύνηση.
Όπως αναφέρει στην «Εφ.Συν.» ο κ. Μηλιαράκης, ο συγκεκριμένος εκπαιδευτικός μετά το νέο περιστατικό έχει απομακρυνθεί από το σχολείο ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη διοικητική διαδικασία σε βάρος του, η οποία θα ολοκληρωθεί τάχιστα. 
Ο ίδιος επιβεβαίωσε πως υπήρχαν και προηγούμενα αντίστοιχα περιστατικά με τον συγκεκριμένο γυμναστή, ο οποίος φαίνεται να παρουσιάζει αδυναμία διαχείρισης παιδαγωγικού ελέγχου της τάξης. 

http://www.efsyn.gr/arthro/hania-kataggeloyn-ekpaideytiko-poy-htypise-8hrona-paidia?fbclid=IwAR017oM-cH2maz4S1R__e4lOEiD06QuSoliglDK85nzS-au4AdO6EduQtf8

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.