15.10.18

Προχωράνε οι προετοιμασίες για το 2ο Art against fascism σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Περίπου 20 μέρες έχουν απομείνει μέχρι το δεύτερο Art against fascism, που θα πραγματοποιηθεί στις 3 Νοέμβρη στο θέατρο ΕΜΠΡΟΣ στην Αθήνα και στο χώρο ΤΑΚΙΜ στη Θεσσαλονίκη. Από τις πρώτες ώρες της δημοσιοποίησης των εκδηλώσεων χιλιάδες άνθρωποι έχουν ανταποκριθεί στο κάλεσμα μέσω των social media. Χαρακτηριστικά, σχεδόν 4.500 άτομά έχουν δηλώσει ότι ενδιαφέρονται στην σχετική εκδήλωση στο facebook για το φεστιβάλ της Αθήνας, ενώ στη Θεσσαλονίκη αντίστοιχα το νούμερο είναι 750.
Το πιο σημαντικό όμως είναι τα δεκάδες μηνύματα που έχουμε λάβει από ανθρώπους που θέλουν να συμμετέχουν και να βοηθήσουν με όποιο τρόπο μπορούνε στη διοργάνωση. Και η ροή συνεχίζεται αμείωτη!

Αθήνα


Μέχρι στιγμής, στην Αθήνα έχουν γίνει αφισοκολλήσεις στο κέντρο της πόλης, όπως η παρακάτω γύρω από το Παιδαγωγικό τμήμα του ΕΚΠΑ, όπως και μοιράσματα της ανακοίνωσης που καλεί νέες και νέους, μαθητές, φοιτητές, κ.α. να συμμετάσχουν, είτε παίρνοντας μέρος στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα, είτε βοηθώντας στα πρακτικά της διοργάνωσης, είτε παρακολουθώντας την.
Μέχρι στιγμής, μοιράσματα έχουν γίνει σε σχολεία στην περιοχή του Πειραιά, του Ζωγράφου, σε σχολές όπως το Παιδαγωγικό, ενώ σειρά έχουν η Φιλοσοφική και άλλες σχολές του ΕΚΠΑ, αλλά και σχολεία σε άλλες γειτονιές, και βέβαια κεντρικά μοιράσματα στο Θησείο, το Μοναστηράκι, στου Ψυρρή γύρω από το θέατρο ΕΜΠΡΟΣ που θα φιλοξενήσει τη διοργάνωση, κ.α.

Θεσσαλονίκη



Στη Θεσσαλονίκη έχουν γίνει αφισοκολλήσεις στο κέντρο της πόλης, όπως αυτή που φαίνεται στην παρακάτω φωτογραφία, αλλά και μαζικά μοιράσματα της ανακοίνωσης σε κεντρικά σημεία, στο μαζικό φεστιβάλ συνεργατισμού στη ΒΙΟΜΕ και αλλού. Τις επόμενες μέρες συνεχίζουμε με μοιράσματα σε σχολεία και γειτονιές!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.