8.8.18

Το «δράμα» δύο δημάρχων


Κοινή επιστολή έστειλαν στον πρωθυπουργό οι δήμαρχοι της Μυκόνου και της Σαντορίνης ζητώντας περισσότερη αστυνόμευση στα δύο κοσμοπολίτικα νησιά και λύση στο πρόβλημα της εγκληματικότητας.

Οι δήμαρχοι των δύο κεντρικών τουριστικών προορισμών του Αιγαίου φαίνεται πως αγανάκτησαν με τη φοροδιαφυγή, τις άθλιες εργασιακές συνθήκες, τα POS συνδεδεμένα με την... Ελβετία και τους ασφαλισμένους στο ισπανικό ΙΚΑ. Δεν άντεξαν ακόμη το γεγονός ότι εκείνοι που χρησιμοποιούν τα γαϊδουράκια στη Σαντορίνη επιτέθηκαν και ξυλοφόρτωσαν πρόσφατα ακτιβιστές που πραγματοποιούσαν ειρηνική διαμαρτυρία στα καλντερίμια.

Τι όχι; Όχι!

Οι δήμαρχοι Μυκόνου και Σαντορίνης σε μία επιστολή με ρητορική στα όρια του ρατσισμού διαμαρτύρονται για τους Ρομά και τους αλλοδαπούς που ευθύνονται, όπως όλα δείχνουν, για όλα τα καλοκαιρινά δεινά του νησιού.

Διαμαρτύρονται ακόμη για το παραεμπόριο και τις πωλήσεις προϊόντων χωρίς αποδείξεις από πλανόδιους, καθώς αποτελεί μεγάλη απώλεια εσόδων για το κράτος. Κάτι αντίστοιχο δηλαδή με το να έχει η Louis Vuitton ταμειακή συνδεδεμένη με Ελβετία.

Σε άλλο σημείο του κειμένου τους οι δύο δήμαρχοι επισημαίνουν πως τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κατακλύζονται από γεγονότα και περιστατικά, όπως δηλαδή τα βίντεο με τον ξυλοδαρμό διαδηλωτών από εξοργισμένους αγωγιάτες στα Φηρά.
προφανώς επισημαίνοντας τις αμέτρητες περιπτώσεις φοροδιαφυγής και αποφυγής και τα υπέρογκα πρόστιμα που επιβάλλονται κάθε περίοδο σε όσους πιαστούν «στη φάκα».

Ε να τους βοηθήσουμε βρε παιδιά τους ανθρώπους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.