5.8.18

25ο κάμπινγκ: μέχρι το πρωί με τις απίθανες φωνές και μουσικές της Χριστίνας και της Λουκίας! (Bίντεο)


Η 1η Αυγούστου στο 25ο κάμπινγκ AntinaziZone-YRE, έκλεισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αφού είχε προηγηθεί μια πολύ ωραία εκδρομή στους καταρράκτες, σε παραλίες και ταβερνάκια της Βόρειας Εύβοιας, το βράδυ έκλεισε με παραδοσιακή και ρεμπέτικη μουσική.

Η Λουκία Γκαρδιακού στο ακορντεόν και τη φωνή, η Χριστίνα Κυπρίδου στο μπεντίρ και τη φωνή, μέλη του μουσικού γκρουπ «Κανελόριζα», μαζί με την έκτακτη συμμετοχή του Μπάμπη Τσάμη στο μπουζούκι, φρόντισαν να παρουσιάσουν ένα εξαιρετικό μουσικό πρόγραμμα και να ανάψουν το κέφι για τα καλά.
Από νωρίς στήθηκαν οι πρώτοι χοροί που κράτησαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, με τους συμμετέχοντες να γίνονται μια μεγάλη παρέα και να χορεύουν γύρω από τα τραπέζια. Ταυτόχρονα βέβαια μπορούσαν να απολαύσουν τσιπουρομεζέδες, μπύρες και σουβλάκια.



Όταν στις 3.00 το πρωί οι μουσικοί μας αποφάσισαν ότι ήρθε η ώρα να σταματήσουν, το κοινό επέμενε να συνεχίσουν για λίγο ακόμα, όπως και έγινε, όμως το τραγούδι συνεχίστηκε σε επίπεδο «παρέας», χωρίς μικρόφωνα.



Το κάμπινγκ συνεχίζεται με τους ίδιους δυνατούς ρυθμούς, μέσα από τις ζωντανές συζητήσεις και το πλούσιο πολιτιστικό πρόγραμμα. Ο αριθμός των συμμετεχόντων έχει ξεπεράσει μέχρι στιγμής του 265 και αναμένονται ακόμα αρκετοί φίλοι/φίλες και σύντροφοι/ισσες μέσα στο Σαββατοκύριακο.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.