12.6.18

Χρυσή Αυγή: Ερωτηματολόγιο ...μέτρησης ναζισμού για τα νέα μέλη

«Ποιά είναι η σημαντικότερη αιτία για την παρακμή της πατρίδος μας; α. Η αδιαφορία των Ελλήνων, β. Το εβραϊκό πρόβλημα, γ. Οι λαθρομετανάστες, δ. Οι δοτές κυβερνήσεις, ε. Άλλο». Αυτή είναι μια από τις ερωτήσεις στις οποίες καλούνται να απαντήσουν τα νεοεισερχόμενα μέλη στους πυρήνες της ναζιστικής εγκληματικής Χρυσής Αυγής, σύμφωνα με το Ερωτηματολόγιο της «1ης Θεωρητικής Άσκησης Πυρήνων Υποδοχής», το οποίο περιέχεται στη δικογραφία στη δίκη της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή.

Οι ερωτήσεις και οι πιθανές απαντήσεις είναι ενδεικτικές του ρατσιστικού, ναζιστικού και εγκληματικού χαρακτήρα της Χρυσής Αυγής. Το μίσος της ΧΑ για τους Εβραίους, τους μετανάστες, τους Αλβανούς, η πίστη στα στρατιωτικο- φασιστικά καθεστώτα, αλλά και η «πολιτική δράση» (βλ. Τάγματα Εφόδου), αποκαλύπτονται μέσα από τις ερωτήσεις και τις πιθανές απαντήσεις που προτείνονται.

Για παράδειγμα, σε ερώτηση με θέμα «Ποιά πράξη θεωρείτε βαρύτερο ηθικό παράπτωμα» οι τρεις πιθανές απαντήσεις είναι: Διακίνηση ναρκωτικών, παιδεραστία και φυλετική μίξη, με τη διευκρίνηση «γάμος λευκής – μαύρου»! Και προφανώς, η ζητούμενη απάντηση είναι η τρίτη.

Ακόμα, σε ερώτηση διατυπωμένη ως εξής: «Γνωστοί από τη γειτονιά, σου λένε πως έχουν πρόβλημα με λαθρομετανάστες και σου ζητούν να τους στηρίξεις μαζί με παιδιά από τα γραφεία. Τι κάνεις;», οι πιθανές απαντήσεις είναι: «Τους λες να καθαρίσουν μόνοι τους και πως δεν είμαστε μπράβοι», «Πιάνεις ιδιαιτέρως έναν εκ των εκπαιδευτών και του ζητάς να έρθει στην περιοχή σου με ομάδα συναγωνιστών να λύσουν το ζήτημα», «Συγκεντρώνεις ομάδα από συναγωνιστές με τους οποίους διατηρείς πιο στενή σχέση και αναλαμβάνεις δράση χωρίς να ενημερώσεις κάποιον ανώτερο», «Άλλο». Προφανώς, η επιθυμητή απάντηση είναι η δεύτερη, αφού αφενός οι ρατσιστικές εγκληματικές επιθέσεις κατά μεταναστών είναι ψηλά στην ατζέντα της «δράσης» της ΧΑ και αφετέρου αυτή η «δράση», περνάει μέσα από τα Τάγματα Εφόδου της και πρέπει να υπόκειται σε εντολές «άνωθεν», στην ιεραρχία και την «αρχή του αρχηγού».

Φυσικά στις ερωτήσεις στους πυρήνες υποδοχής, «εξετάζεται» και η άποψη του νέου μέλους για το «που ανήκουν φυλετικά οι Αλβανοί», καθώς και για το «Ποιά από τις δυο στρατιωτικές περιόδους διακυβερνήσεως (Μεταξά ή Παπαδόπουλου) προσέφερε περισσότερο στην Ελλάδα και γιατί;»!

Μια ματιά στο εν λόγω ερωτηματολόγιο – εξεταστήριο του πόσο ρατσιστής και ναζί είναι ένας υποψήφιος για να γίνει δεκτός στους πυρήνες υποδοχής της εγκληματικής Χρυσής Αυγής, είναι αρκετή. Τα συμπεράσματα δικά σας.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.