28.3.18

Immigraniada Festival – If the Kids are United

Οι μουσικές του δρόμου συνασπίζονται σε μια αυτοοργανωμένη συναυλία την Παρασκευή 30 Μαρτίου στο PassPort, στο Immigraniada Festival. Στη συναυλία συμμετέχουν οι: Βέβηλος +dj Magnum, Stress, Καραβάνι Νικολας (Razastarr), Panx Romana και Σκηνοθέτης (FF.C) Feat. Ρηγας.

If the Kids are United: Για να μπορούν η τέχνη και οι μουσικοί, σαν ηλιαχτίδες να εμπνεύσουν, να μεταφέρουν ανθρώπινη ζεστασιά σε κάποια σημεία γύρω μας, που το σκοτάδι είναι πιο πυκνό και οι λύσεις δύσκολες.

Για να μην φτάσουμε ποτέ να πούμε ότι μεγαλώσαμε, και ακόμα δεν μάθαμε πόσα βατ είναι η ισχύς εν τη ενώσει, και αν η αυτοοργάνωση και η ενότητα μπορούν να γιάνουνε πληγές.

Στο χώρο θα υπάρχει ανταπόκριση με ρεπορτάζ ενός 13χρονου από την Γούτα της Συρίας, την πόλη που βομβαρδίζεται ανηλεώς αυτές τις μέρες. Επικοινώνησε ο ίδιος με τους διοργανωτές του φεστιβάλ και ζήτησε να ακουστεί η φωνή των παιδιών του πολέμου, πράγμα που εκείνοι επέλεξαν να κάνουν μέσω της συναυλίας. Είναι η σκληρή αλήθεια της αδελφοφαγίας ενός ολόκληρου λαού, μέσα από τα μάτια μιας παρέας παιδιών, με μόνα εργαλεία την κάμερα ενός έξυπνου τηλεφώνου και το πάθος τους για ειρήνη και ελευθερία.



Την Παρασκευή 30/3 στις 9μ.μ.
Πόρτες: 8.30μ.μ.
Damage 6€


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.