21.1.18

Αμβρόσιος: Καλύτερα ναζιστής και φασίστας (Video)

Με έντονη παρουσία της Χρυσής Αυγής πραγματοποιείται το συλλαλητήριο στο Αίγιο για τη Μακεδονία, το μεσημέρι της Κυριακής.

Το συλλαλητήριο γίνεται μετά από πρωτοβουλία του Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, Αμβροσίου και έχει μεγάλη συμμετοχή, όμως ανάμεσα στους παρευρισκομένους υπάρχουν αρκετά πρόσωπα της Χρυσής Αυγής.

Πρόσωπα πρωτοκλασάτα της οργάνωσης, όπως ο βουλευτής Αθηνών, Ηλίας Παναγιώταρος, ο βουλευτής Πειραιώς Γιάννης Λαγός, αλλά και ο πρώην βουλευτής Αχαΐας, Μιχάλης Αρβανίτης. Εκτός των πρωτοκλασάτων στελεχών του κόμματος, αρκετοί υποστηρικτές της οργάνωσης αποδέχθηκαν την πρόσκληση που τους έγινε για το συλλαλητήριο.

Ο Μητροπολίτης αντί να ξεκινήσει την ομιλία του για το «φλέγον ζήτημα», προτίμησε να εξυμνήσει τη Χρυσή Αυγή και το ναζισμό.

«Κάποιοι αποτόλμησαν να με χαρακτηρίσουν “Αμβρόσιος ο ναζιστής”, “Αμβρόσιος ο χουντικός”, “Αμβρόσιος ο εθνικιστής”… Προς όλους αυτούς, από τη θέση αυτή απαντώ, προτιμώ οποιοδήποτε από όλα τα παραπάνω επίθετα αφού όλα έχουν σχέση με την έννοια της πατρίδος. Δηλαδή, προτιμώ να με αποκαλείτε φασίστα, όχι όμως κατσαπλιά… Ούτε αντάρτη και προδότη. Φασίστα ναι, κατσαπλιά ποτέ» είπε, μεταξύ άλλων, ο Αμβρόσιος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.