26.1.18

Τρίτη «ανάσα» για τους εργαζόμενους της ΒΙΟΜΕ

Άγονος κατέστη χθες το απόγευμα ο τρίτος από τους τέσσερις συνολικά διαγωνισμούς που έχουν προκηρυχθεί για τον πλειστηριασμό οικοπέδου της Φίλκεραμ Johnson, όπου στεγάζεται η Βιομηχανική Μεταλλευτική.

Στον 1ο όροφο του Δικαστικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης όπου υποβάλλονταν οι προσφορές δεν εμφανίστηκε κανένας πλειοδότης και πάλι, σε αντίθεση με τις ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που κάποιοι επιμένουν να στέλνουν για «λόγους ασφαλείας» μιας εντελώς τυπικής διαδικασίας.
Το τίμημα του ακινήτου έχει προσδιοριστεί σε 22.600.000 ευρώ. 
Οι εργαζόμενοι της αυτοδιαχειριζόμενης ΒΙΟΜΕ νωρίτερα πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τα δικαστήρια, με την ΕΛ.ΑΣ. να μην τους επιτρέπει να πλησιάσουν στο γραφείο όπου κατατίθενται οι προσφορές, προκαλώντας τις διαμαρτυρίες τους.
Αναμένεται πλέον η έκβαση του τέταρτου και τελευταίου διαγωνισμού, που έχει οριστεί να διεξαχθεί την 1η Φεβρουαρίου και πάλι στον 1ο όροφο του Δικαστικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης.
Οι συνεταιριστές εργαζόμενοι καλούν στο μεταξύ «σε ανοιχτή συνέλευση αγώνα για την υπεράσπιση της αυτοδιαχειριζόμενης ΒΙΟΜΕ τη Δευτέρα 29 Ιανουαρίου, στις 19.00, στον χώρο της ΒΙΟΜΕ στην Αθήνα (Ψαρών 33, Περιστέρι, σταθμός μετρό Αγιος Αντώνιος)».

Γράφει: Νίκος Φωτόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.