21.12.17

Μ. Σωτηρίου: «Αισχρό και προσβλητικό να δείχνουν μέλη και βουλευτές της ΧΑ ότι ανήκουν στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων»

«Θεωρούμε αισχρό και προσβλητικό να δείχνουν μέλη και βουλευτές της ΧΑ ότι ανήκουν στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων. Εμείς δεν θέλουμε να υπάρχουν στο χώρο μας νεοναζί όπως και σε οποιοδήποτε άλλο άθλημα». Αυτό δήλωσε μιλώντας στον Αθήνα 9.84 και την εκπομπή «Ντάμες Σπαθί» ο Μάλαμας Σωτηρίου, μέλος Συνέλευσης Micropolis Kickboxing, με αφορμή διοργάνωση αγώνων μαχητικών αθληματων απο τη ΧΑ, στην οποία παρευρέθηκαν και οι βουλευτές της.


«Συμμετείχαν γιατί ήθελαν να δείξουν ότι έχουν καλή σχέση με το χώρο, ότι είναι μέρος της κοινότητας των μαχητικών αθλημάτων. Θέλουν να εξυμνήσουν τη δύναμη που υπάρχει στη ναζιστική ιδεολογία και να στρατολογήσουν μέσα απο εκεί κόσμο. Όμως, τα μαχητικά αθλήματα δεν έχουν καμία σχέση με αυτή την ιδεολογία, προωθούν τον αλληλοσεβασμό, την αλληλοεκτίμηση και ποτέ δεν κοιτάμε τον αντίπαλο με την φυλετική του ταυτότητα σε αντίθεση με όσα κάνει η ΧΑ» σημείωσε ο κ. Σωτηρίου.

To κείμενο αλιεύτηκε από τον λογαριασμό της Ελευθερίας Κουμάντου στο facebook


Μπορεί να βρεθεί και στο :http://www.athina984.gr/2017/12/21/m-sotiriou-eschro-ke-prosvlitiko-na-dichnoun-meli-ke-vouleftes-tis-cha-oti-anikoun-sto-choro-ton-machitikon-athlimaton/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.