16.11.17

Πήγαν να βγάλουν τον μάρτυρα τρελό για τα εγκλήματα της Χ.Α.!

Διακόσιες συνεδριάσεις συμπλήρωσε χθες η δίκη της ναζιστικής οργάνωσης, στη διάρκεια της οποίας άρχισε αλλά δεν ολοκληρώθηκε η εξέταση από την υπεράσπιση του τρίτου προστατευόμενου μάρτυρα, ο οποίος ήταν στη Χρυσή Αυγή, όπως έχει καταθέσει, από το 2006 έως το 2013.

Στην προσπάθειά τους να αμφισβητήσουν το πλήθος των περιστατικών που λεπτομερώς είχε περιγράψει ο μάρτυρας σχετικά με την εγκληματική δράση και τη ναζιστική ιδεολογία της οργάνωσης, οι συνήγοροι των χρυσαυγιτών αρχικά προέβαλαν τον ισχυρισμό ότι το πρώην μέλος της Χ.Α. αντιμετωπίζει προβλήματα ψυχικής υγείας και τον καλούσαν να απαντήσει αν έχει νοσηλευτεί σε ψυχιατρείο.
Στη συνέχεια οι συνήγοροι υπεράσπισης επιχείρησαν να αμφισβητήσουν ότι ο μάρτυρας Γ΄ είχε πράγματι σχέση με τη Χ.Α., με τον ισχυρισμό ότι κατέχει κάρτα μέλους της Ν.Δ., ενώ έλεγαν ότι όλα αυτά τα περιστατικά για τα οποία κατέθεσε είναι προϊόν ενημέρωσης από τον Τύπο.
Την ίδια στιγμή που αμφισβητούσαν ότι ήταν μέλος της οργάνωσης, ζητούσαν να διαβιβαστούν τα πρακτικά της δίκης σε εισαγγελέα για να εξακριβωθεί η συμμετοχή του πρώην χρυσαυγίτη σε αξιόποινες πράξεις, για τις επιθέσεις των ταγμάτων εφόδου της Χρυσής Αυγής, στις οποίες κατέθεσε ότι συμμετείχε ως μέλος της οργάνωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.