29.10.17

Aγρια ρατσιστική επίθεση στη Ρόδο

Δύο Έλληνες παρέσυραν και τραυμάτισαν με το αυτοκίνητο τους έναν Νιγηριανό ποδηλάτη. Οι δράστες του τροχαίου, που συνέβη στη Ρόδο, προσφέρθηκαν να μεταφέρουν τον ποδηλάτη στο νοσοκομείο του νησιού. Τότε ξεκίνησε η περιπέτεια του άνδρα.
Σύμφωνα με τη dimokratiki.gr, ο Νιγηριανός είπε στους αστυνομικούς ότι επέβαινε στο ποδήλατό του και πήγαινε με κατεύθυνση από την Ιαλυσό προς την Ρόδο, όταν ξαφνικά έπεσε πάνω του ένα αυτοκίνητο που οδηγούσαν δύο Έλληνες.  Όπως είπε, εκείνος μετά τη σύγκρουση, έπεσε στο οδόστρωμα και ο οδηγός του ΙΧ προθυμοποιήθηκε να τον μεταφέρει στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου για τις πρώτες βοήθειες.
Ο ποδηλάτης μπήκε στο όχημα των Ελλήνων και ο οδηγός τον μετέφερε στο παλαιό νοσοκομείο της Ρόδου, αντί να τον μεταφέρει στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου. Μόλις ο αλλοδαπός αντιλήφθηκε πως ο οδηγός του αυτοκινήτου που τον τράκαρε, τον κορόιδευε, αντέδρασε και προσπάθησε να φύγει από το όχημα.
Τότε ο οδηγός του ΙΧ, σύμφωνα με την καταγγελία του Νιγηριανού, επιτέθηκε στον τραυματισμένο ποδηλάτη, χρησιμοποιώντας ένα αιχμηρό αντικείμενο, πιθανότατα κατσαβίδι, και του κατάφερε τρία χτυπήματα στην κνήμη και δύο ακόμη στο γόνατο!
Μόλις ο Νιγηριανός μπόρεσε τελικά να φτάσει στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου για τις πρώτες βοήθειες κατέθεσε το σχετικό περιστατικό στο αστυνομικό τμήμα Ρόδου, που αναζητά τους δύο Έλληνες, ένας άνδρα και μία γυναίκα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.