2.9.17

Εκδήλωση για τη δίκη της Χρυσής Αυγής: «Πώς ανέχεσαι ΝΑΖεΙς μαζί τους?»

Με αφορμή τη συμπλήρωση 4 χρόνων χωρίς τον Παύλο Φύσσα, η οικογένειά του διοργανώνει εκδήλωση και συναυλία με κεντρικό άξονα τη δικαστική μάχη κατά της Χρυσής Αυγής, στις 18 Σεπτεμβρίου στις 8.00μ.μ. στο Καστράκι Δραπετσώνας.
Στη συναυλία συμμετέχουν φιλικά οι Magic de Spell, οι Fundracar, οι Μύκητες, ο Σ. Γραμμένος, οι Taburo Bota και άλλοι.
Στην εκδήλωση θα προβληθεί οπτικοακουστικό υλικό με όσα έχουν προκύψει από το δικαστήριο, από τον Απρίλιο του 2015 που ξεκίνησε μέχρι σήμερα. Θα παρουσιαστούν επίσης στοιχεία για τη συνολική δράση της Χρυσής Αυγής.
Πέραν της σωρείας στοιχείων που έχουν εισφέρει μέχρι τώρα μάρτυρες και θύματα στο δικαστήριο για όλες τις υποθέσεις που συνδικάζονται, έρχονται σε λίγο να προστεθούν και άλλα τόσα από την διαδικασία των αναγνωστέων εγγράφων. Οι ίδιοι, αδύναμοι να αντικρούσουν τον όγκο των στοιχείων στην αίθουσα, αλλά έχοντας και την ανάγκη να φαίνονται ενεργοί στους υποστηρικτές τους, εκφράζονται ακόμα δημόσια «εναντίον όλων» με κάθε ευκαιρία, συνεχίζουν τις οργανωμένες επιθέσεις όπως στον Ασπρόπυργο ή σε βάρος του Αλέξη Λάζαρη, ενώ προσπαθούν να συντονίζονται και με άλλους δολοφόνους νεοναζί όπως της Heather Heyer στην Αμερική του Trump με κοινές εμφανίσεις και δηλώσεις στήριξης.
Με την εκδήλωση αυτή η οικογένεια του Παύλου θέλει να υπενθυμίσει ότι αυτή η δίκη δεν αφορά μόνο τους ίδιους ή τα υπόλοιπα θύματα.

Τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου στις 8μ.μ.
στο Καστράκι Δραπετσώνας
με ελεύθερη είσοδο

Πηγη
http://ergasianet.gr/2017/08/30/εκδήλωση-για-τη-δίκη-της-χρυσής-αυγής/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.