7.8.17

Το blog του ΑΝΤΙΝΑΖΙΖΟΝΕ σας εύχεται καλές διακοπές...

Ένα, δύο, τρία, πάμε... Ξανά στον αφρό της επικαιρότητας του αντιφασισμού, των κινημάτων και της συλλογικής δράσης την τελευταία βδομάδα του Αυγούστου. Να περνάτε καλά.!!!

1 σχόλιο:

  1. Ο Βούτσης έκανε δηλώσεις περί Ορθοδοξίας(μη φιλοθρησκευτικές) και συγχρόνως έχει παρακολουθήσει και βασανίσει πολιτικούς σχεδόν ομοιδεάτες οι οποίοι είναι άθρησκοι/'αθεοι και δεν θέλουν γήπεδο Χριστιανοφασίζων της Αεκ .Στέλνουμε ιμέιλ περί γηπέδου και η πολιτική φενάκη Βούτσης συμμετέχει σε παρακολουθήσεις αφού σαν υπερυπουργός είχε απο κάτω του τον Τόσκα και συγχρόνως αφού είχε το εσωτερικών ''πήγαινε'' σε αυτόν η Κύπ. Η πολιτική φενάκη Βούτσης λέει και ότι λέει και για να ισοφαρίσει άθλιες πολιτικές και να πάρει χαμένους ψήφους απο αριστερά.

    Το παραννοικό ούφο που ακούει στο όνομα Βούτσης έχει συμμετάσχει σε ψυχολογικούς βασανισμούς,επιθέσεις,παρακολουθήσεις,ψυχικά εγκλήματα,υποκλοπές,διαδικτυακές επιθέσεις,αγριότητες .Ενα κατακάθι που είναι για μούτζες που ενώ έχει γνώση όλων των εγκλημάτων που έχει διαπράξει και αυτός και άλλοι προσπαθεί μετά το έγκλημα να ψελλίσει κάτι αριστερίστικο για να αθωωθεί.Ενας θίασος προσπαθεί να ισοφαρίσει πολιτικά εγκλήματα με θεαματικά λόγια τα οποία είναι και τα ίδια προιόν παρακολοθήσεων αφού έχουνε παρακολουθήσει διαδικτυακά και ακούσει αντιμιλιταριστικά τραγούδια παρακολουθούμενων τα οποία ωστόσο οι παρακολουθητές τα προσθέτουν σε αντισυμβατικές σελίδες ώστε να συνεχίσουνε να παρακολουθούνε και στη συνέχεια κάνουνε δηλώσεις αντίστοιχες ώστε η περιφέρεια των αντισυμβατικών να ξεγελαστεί και να κινηθεί πολιτικά κοντά τους.

    Εχω πέσει θύμα άλλωστε και τέτοιων σχιζοφρενικών παρακολουθήσεων όπου κάποιο τραγούδι αντισυμβατικό ενεργοποιεί το ''gps'' και κάνει κλίκ κλάκ το κινητό πολλές φορές απειλητικά μόνο και μόνο επειδή ακούω κάποια αντισυμβατικά τραγούδια.Και στη συνέχεια ενεργοποιείται η παρακολούθηση και η τηλεφωνική.Ο αλήτης ο Βούτσης που συμμετείχε σίγουρα σε αυτά,ένας αλήτης που σκοτώνει κάποιον και μετά φωνάζει τα τραγούδια του μια πολιτική κουράδα η οποία έχει 5 ευατούς και συγχρόνως ενώ δέχεται αντιθρησκευτικά ιμέιλ(σαν κόμμα) περί γηπέδου Αεκ παρακολουθεί τους πομπούς τους και χρησιμοποιεί την ιδεολογία για να εγκληματίσει εις βάρος ατόμων που υποστηρίζουνε την Αεκ ώστε να απολαύσει σαδιστικά τον πόνο τους και συγχρόνως αφού παρεμποδίσει νόμιμες ενέργειες για το γήπεδο και εκτελέσει ψυχικά συντρόφους άθρησκους/'αθεους συγχρόνως χρησιμοποιεί την ιδεολογία για να την βγάλει απο το παιχνίδι σαν χριστιανοφασίζων και για να προαχθούνε άλλες ομάδες και συμφέροντα.Μια παιδική χαρά συμπυκνωμένη σε μια φιγούρα-κατακάθι μια βρωμιά της φύσης και της κοινωνίας ένας πομπός εξαπάτησης χουλιγκανισμού,πρακτόρικος που ενώ κλέβει τον λαό πετάει και μια μαλακία για να τον ξεγελάσει.

    Η πλάκα είναι ότι του την έπεσε ο (Αεκτζής)Καμμένος για τα θεία θυμίζοντάς του το πόσο κινήθηκε προς αυτά μετά τις μακέτες του γηπέδου της Αεκ. Νομίζει άλλωστε ο Βούτσης ότι με τέτοιες θεαματικές παρλαπίπες που λέει ότι θα τείνει προς τα αριστερά η συγκεβέρνηση λές και το ακροδεξιό στο αριστεροακροδεξιό μειώνεται έτσι.

    Χιλιάδες άτομα έχουνε στεναχωρηθεί απο το γήπεδο, έχουνε διαλυθεί και ο αληταράς Βούτσης προσπαθεί να πικάρει κιόλας.
    Η ψυχολογική εξόντωση κατά των προοδευτικών- αντιφασιστών,αντισυμβατικών που υποστηρίζουν την Αεκ δεν πρέπει να περάσει είτε απο ακροδεξιούς είτε απο Οσφπ,Παο ψευτοαριστερούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.