12.5.17

Nέο "χαμηλό" για τον Τζήμερο


Σε μια φανταχτερή αθλιότητα χωρίς όρια εξελίσσεται η ύπαρξη του Θάνου Τζήμερου, η οποία σημείωσε σήμερα ένα νέο ιστορικό χαμηλό. Ο νεοφιλελεύθερος πολιτευτής, αφού έσκισε αφίσες και πολιτικό υλικό που υπήρχαν στον χώρο, δεν δίστασε να γρονθοκοπήσει και την Αλεξάνδρα Μπαλού, Περιφερειακή σύμβουλο εκλεγμένη με το ΚΚΕ, όταν η ίδια και άλλα μέλη του ΚΚΕ του ζήτησαν τον λόγο.

Το περιστατικό δημοσίευσε αμέσως στο twitter ο αντιπεριφεριάρχης Γιώργος Καραμέρος , οποίος προσέθεσε αργότερα στο ΑΠΕ-ΜΠΕ πως το συμβούλιο ζήτησε την αποβολή του Τζήμερου, σε πρώτη φάση από την αίθουσα.






«Πρόκειται για απαράδεκτη ενέργεια που προσβάλει τον διάλογο και τη Δημοκρατία. Τον λόγο έχει τώρα η δικαιοσύνη» κατέληξε ο κ. Καραμέρος.

Υπενθυμίζεται ότι πριν λίγο καιρό ο Θάνος Τζήμερος, με μια ανάρτηση στο facebook, με το γνωστό προβοκατόρικο ύφος του, είχε υποστηρίξει πως είχε χτυπηθεί από μέλη του ΚΚΕ, ξανά με αφορμή την συνήθεια του να σκίζει πολιτικό υλικό, χωρίς ωστόσο να παρουσιάσει κάποια απόδειξη για το γεγονός αυτό.

Το ΚΚΕ εξέδωσε με την σειρά του ανακοίνωση για το περιστατικό, η οποία ενδεικτικά αναφέρει:

Το ΚΚΕ καταγγέλλει την άθλια και θρασύδειλη συμπεριφορά του γνωστού φασιστοειδούς Τζήμερου, στη σημερινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, ο οποίος, αφού πρώτα έσκισε αφίσες που καλούσαν τους εργαζόμενους στην απεργία στις 17 Μάη, στη συνέχεια προπηλάκισε και χτύπησε την Αλεξάνδρα Μπαλού, περιφερειακή σύμβουλο της Λαϊκής Συσπείρωσης και στέλεχος του ΚΚΕ, που του ζήτησε το λόγο.

Πρόκειται για έναν σεσημασμένο, υστερικό εχθρό των αγώνων του λαού, ο οποίος κατ’ επανάληψη προκαλεί, δημιουργεί επεισόδια και εκφράζει το μίσος του απέναντι στο εργατικό – λαϊκό κίνημα.

Οι περιφερειακοί σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης μαζί με άλλους συμβούλους καταδίκασαν το γεγονός και ζήτησαν την αποβολή του Τζήμερου από τη συνεδρίαση, όπως και έγινε.

Με πληροφορίες από το Left.gr και το 902.gr από toperiodiko.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.