29.3.17

Αντιφασιστική συγκέντρωση στα Σεπόλια το Σάββατο 1/4, στις 13.00μμΑντιφασιστική συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στις 13:00 στον σταθμό του μετρό στα Σεπόλια από τη Λαϊκή Συνέλευση Κολωνού. Καταγγέλλουν τη φασιστική δράση των χρυσαυγιτών και τις επιθέσεις σε σχολεία και σπίτια μελών της Συνέλευσης.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, γίνονται επιθέσεις-στοχοποιήσεις, με γράψιμο φασιστικών εμετικών συνθημάτων και της μισητής σβάστικας σε σχολεία αλλά και σε σπίτια συναγωνιστών μελών της Λαϊκής Συνέλευσης. Υπογραμμίζουν πως δεν φοβούνται τις επιθέσεις των νεοναζί και καλούν τον κόσμο να τους απομονώσει.Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο αυτοδιαχειριζόμενος καφενές νεολαίας του Κολωνού καταγγέλλει τη γνωστή φασιστο-συμμορία, χρυσαυγιτών και λοιπών νεοναζιστικών γκρουπούσκουλων, που συνεχίζουν τις επιθέσεις τους ενάντια σε μέλη της Λαϊκής Συνέλευσης κολωνου –σεπολίων-Ακ.Πλάτωνα και τις δράσεις της .

Οι επιθέσεις-στοχοποιήσεις, με γράψιμο φασιστικών εμετικών συνθημάτων και της μισητής σβάστικας σε σχολεία αλλά και σε σπίτια συναγωνιστών μελών της Λαϊκής Συνέλευσης. Είναι συνέχεια του κατεβάσματος ΠΑΝΟ και σκίσιμο ΑΦΙΣΣΩΝ για τα μνημόνια και την συνεχιζόμενη λιτότητα, τους πλειστηριασμούς, την ανεργία, την δράση του Κοινωνικού Ιατρείου-Φαρμακείου, της προβολής των εκδηλώσεων που γίνονται στο ΣΤΕΚΙ αλληλεγγύης-δράσης και πολιτισμού και τον αυτοδιαχειριζόμενο ΚΑΦΕΝΕ της νεολαίας (στο χώρο μας-ΑΜΦΙΑΡΑΟΥ 153).

Ειναι συνέχεια της ρατσιστικής δράσης τους στις γειτονιές μας και τα σχολεία μας . Με ένα προσωπείο πατριωτικό, αντισυστημικό οι φασίστες της Χ.Α και τα παρακλάδια της προσπαθούν να προσελκύσουν τις λαϊκές τάξεις και κυρίως την πληττόμενη νεολαία. Όμως δεν αντιτάσσονται στο σύστημα, είναι μέρος του και το εξυπηρετούν. Πατάνε πάνω στην απογοήτευση του κόσμου, στη σαπίλα της κυρίαρχης πολιτικής. Πατάνε πάνω στην απόγνωση του κόσμου, πάνω στην εγκατάλειψη κάθε προοπτικής και ελπίδας, πάνω στην εξαθλίωση και το φόβο. Πατάνε πάνω στο δυσοίωνο μέλλον της νεολαίας, χωρίς όμως να μιλούν ούτε στο ελάχιστο για ανατροπή του συστήματος, δίνοντας ψεύτικες ελπίδες και κατηγορώντας τους μετανάστες και τους πρόσφυγες και όχι τους πραγματικούς υπαίτιους για την ανεργία και την κρίση.

Η Χ.Α προσπαθεί ανέκαθεν να μπλοκάρει τους αγώνες των μαθητών για ένα καλύτερο εκπαιδευτικό σύστημα, να σωπάσει και να καταστείλει δηλαδή οτιδήποτε διαφορετικό ,οποιαδήποτε φώνη αντιστέκεται στη σάπια κατάσταση που ζέι η νεολαια σήμερα . Δεν μας φοβίζουν οι επιθέσεις τους και δεν θα τους επιτρέψουμε να σπείρουν το ΜΙΣΟΣ και τον ΦΟΒΟ στις γειτονιές μας.

Θα συνεχίσουμε να ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ για όλα όσα κάνουν τον άνθρωπο-ΑΝΘΡΩΠΟ αγωνιστή και όχι ένα υποταγμένο μισαλλόδοξο φασιστοειδές. Στοχοποιώντας έναν από εμάς, στοχοποιούν ΟΛΟΥΣ μας, αλλά και ΟΣΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΝΑΖΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΜΟΝΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΔΡΑΣΗ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου