28.11.16

Τρίτη 29 Νοέμβρη: Εκδήλωση της «Πολιτικής Αγωγής του Αντιφασιστικού Κινήματος» για τη δίκη της Χρυσής Αυγής

Μετά από 100 συνεδριάσεις της δίκης της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης «Χρυσή Αυγή», η πρωτοβουλία δικηγόρων για την «Πολιτική Αγωγή του Αντιφασιστικού Κινήματος» οργανώνει την Τρίτη 29 Νοεμβρίου εκδήλωση αποτίμησης της μέχρι σήμερα διαδικασίας και εκτίμησης της μετέπειτα πορείας της.

Η εξέταση μαρτύρων κατηγορίας και για τις τρεις συνεκδικαζόμενες, πιο εμβληματικές, επιθέσεις της Χρυσής Αυγής – ανθρωποκτονία Παύλου Φύσσα, απόπειρες ανθρωποκτονιών Αιγύπτιων ψαράδων και κομμουνιστών συνδικαλιστών – δίνει τη δυνατότητα μιας πρώτης εκτίμησης της δίκης και της μέχρι σήμερα απόδειξης του κατηγορητηρίου.
Θα μιλήσουν: ο Τάκης Ζώτος, δικηγόρος πολιτικής αγωγής για τους Αιγύπτιους αλιεργάτες, η Χρύσα Παπαδοπούλου, δικηγόρος πολιτικής αγωγής για την οικογένεια Φύσσα, και ο Δημήτρης Ψαρράς, δημοσιογράφος στην Εφημερίδα των Συντακτών. Θα παρέμβει εκπρόσωπος του Παρατηρητηρίου Golden Dawn Watch και θα ακολουθήσει συζήτηση και παρεμβάσεις.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 29 Νοεμβρίου, στην αίθουσα του πρώτου ορόφου της ΕΣΗΕΑ (Ακαδημίας 20), στις 6μμ.

Από efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.