4.10.16

Στιβ Γιατζόγλου αγκαλιές με τον Μιχαλολιάκο...

Ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας και νυν προπονητής, Στιβ Γιατζόγλου, βρέθηκε σε εκδήλωση της Χρυσής Αυγής για τη συμπλήρωση των 1000 φύλλων της εφημερίδας της.
AdTech Ad

Κεντρικός ομιλητής της συγκεκριμένης εκδήλωσης ήταν ο αρχηγός του κόμματος, Νίκος Μιχαλολιάκος, ο οποίος υποδέχθηκε ιδιαιτέρως θερμά τον Γιατζόγλου, ο οποίος από τη δική του μεριά, σηκώθηκε, χαιρέτησε τον κόσμο στην αίθουσα και στη συνέχεια είχε θερμές χειραψίες και εναγκαλισμούς.
Όπως ήταν λογικό, προκλήθηκαν αντιδράσεις στα social media με πολλούς να στηλιτεύουν εύλογα την επιλογή του. Ένας χαρακτηριστικός διάλογος στο επίσημο προφίλ του προπονητή στο facebook. Ο ίδιος διατείνεται πως δεν ήξερε ότι η Χ.Α. συνδέεται με νεοναζισμό και δολοφονικές πράξεις. Παραδέχεται δε, ότι "ήταν λάθος" το ότι ο Μιχαλολιάκος παρομοίασε τον Γιάννη Αντετοκούμπο με χιμπατζή σε αισχρές και καθόλα προσβλητικές, τηλεοπτικές του δηλώσεις.
ΥΓ. Για την ιστορία ο Στιβ Γιατζόγλου είχε "κατέβει" το 2006 στις νομαρχιακές εκλογές με τον συνδυασμό "Υπερνομαρχία Δράσης" με υποψήφιο υπερνομάρχη Αθηνών-Πειραιά τον Αργ. Ντινόπουλο. Δέκα χρόνια μετά, επέλεξε να λάβει ακροδεξιά πορεία που δεν συνάδει με το πνεύμα της υγιούς άμιλλας που θα έπρεπε να υπηρετεί ως πρώην παίκτης και νυν προπονητής.

Από news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.