16.11.15

Κάλεσμα της Αντιφασιστικής Κίνησης Μαγνησίας στην πορεία του «Πολυτεχνείου»



Η ΑΚΜ καλεί σε  μαζική συμμετοχή στην Πορεία για το Πολυτεχνείο την Τρίτη 17 Νοέμβρη 2015, στις 6μμ στο Θόλο του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Συμμετέχουμε στη διαδήλωση όχι μόνο για τιμήσουμε τη μνήμη των νεκρών αγωνιστών που δολοφονήθηκαν από τη χούντα των συνταγματαρχών, αλλά γιατί το νόημα του αγώνα για ψωμί-παιδεία-ελευθερία παραμένει, δυστυχώς, για ακόμα μια χρονιά ακόμα πιο επίκαιρο!

Σήμερα η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ «βρίσκει» δισεκατομμύρια ευρώ για να διασώσει τους τραπεζίτες και το κεφάλαιο και καταδικάζει τους εργαζόμενους και τα λαϊκά στρώματα της χώρας μας στην ανεργία, τη φτώχεια. Σήμερα υπάρχουν οικογένειες οι οποίες δεν μπορούν να καλύψουν ούτε τις στοιχειώδεις ανάγκες τους, η παιδεία μαζί με όλο το κοινωνικό κράτος διαλύονται ενώ πρόσφυγες και παιδιά πνίγονται σε καθημερινή βάση στο Αιγαίο με ευθύνη της ΕΕ και της ελληνικής κυβέρνησης! Απέναντι σε αυτή την κατάσταση που γεννά η κρίση του καπιταλισμού και η κυβερνητική πολιτική, κανένας «Παπαδόπουλος» δεν θα δώσει λύση, όπως διαμηνύουν οι νοσταλγοί της χούντας και των φασιστικών καθεστώτων - όπως οι νεοναζί-δολοφόνοι της Χρυσής Αυγής. Η Χρυσή Αυγή και οι κάθε λογής φασίστες είναι τα «τάγματα εφόδου» του συστήματος του κεφαλαίου.  

Ο μόνος δρόμος για το λαό, τη νεολαία, τους εργαζόμενους είναι να αλλάξουν την κατάσταση μέσα από τους αγώνες τους, με μαζικό και οργανωμένο τρόπο! Σε αυτό τον αγώνα, η εξέγερση του Νοέμβρη του 1973 συνεχίζει να αποτελεί φωτεινό παράδειγμα. 

Όλοι και Όλες την Τρίτη 17 Νοέμβρη στις 6μμ στο Θόλο του Π. Θεσσαλίας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.