11.9.15

Χρυσή Αυγή: σταθερά υπέρ του ευρώ και των μνημονίων

Σχόλιο του Antinazi zone

Ο Η.Κασιδιάρης σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο του Real fm στις 10/9 στην εκπομπή του Ι.Καλαμαράκη σε ερώτηση για το θέμα του νομίσματος απάντησε:

«Η Χρυσή Αυγή προτείνει ένα πρόγραμμα 5ετούς προσαρμογής ώστε να αναπτυχθεί η πρωτογενής παραγωγή και μετά να πάμε στην δραχμή».

Από την απάντηση αυτή το συμπέρασμα που προκύπτει είναι ότι σύμφωνα με τους νεοναζί της ΧΑ για τα επόμενα 5 χρόνια η χώρα θα είναι στο ευρώ και βέβαια στα μνημόνια που αυτή η ένταξη επιβάλλει.

Επομένως η «αντιμνημονιακή» Χρυσή Αυγή προτείνει ευρώ και μνημόνια καταρχήν για 5 χρόνια και βλέπουμε.

Αυτή η θέση έρχεται μετά τις δημόσιες παλινωδίες των Μιχαλολιάκου και Κασιδιάρη όπου ο πρώτος έλεγε ευθαρσώς ευρώ και δεν μπορούμε να πειράξουμε τις τράπεζες και ο δεύτερος πρότεινε δραχμή.
Στο «εθνικό σχέδιο για την Ελλάδα» στο site των νεοναζί δεν υπάρχει καμία αναφορά για το θέμα της ευρωζώνης, της ΕΕ και του νομίσματος.

Συνοψίζοντας: η Χρυσή Αυγή είναι υπέρ του ευρώ και κατά συνέπεια υπέρ των μνημονίων καθώς ευρώ χωρίς μνημόνια –το κατάλαβε και η ηγεσία του νεομνημονιακού ΣΥΡΙΖΑ- δεν γίνεται.

Από τη στιγμή που παραμένεις στο ευρώ και στα μνημόνια όλες οι υποσχέσεις για ανάπτυξη της εθνικής παραγωγής κτλ είναι κοροϊδία που στόχο έχουν να κρύψουν την αλήθεια: η Χρυσή Αυγή είναι στο στρατόπεδο του μνημονίου και οι αντιμνημονιακές της κραυγές και ρητορείες στόχο έχουν να αποσπάσουν τις ψήφους  λαϊκών στρωμάτων.


Αποκαλύπτει και κάτι ακόμα. Η Χρυσή Αυγή είναι ο θεματοφύλακας του κεφαλαίου, των τραπεζιτών και των εφοπλιστών τους οποίους ουδέποτε ενόχλησε, καταψήφισε ή διαφώνησε με τις πολιτικές τους επιδιώξεις.


_______________________________

Σχετικά άρθρα:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.