4.10.14

Μέχρι και για την συγκάλυψη του βιασμού ενός κοριτσιού στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην Σπάρτη μιλούν Λαγός-Δεβελέκος (βίντεο)

Μέχρι και ο βιασμός ενός κοριτσιού στην Τοπική Οργάνωση της Χρυσής Αυγής στην Σπάρτη, αποκαλύπτεται σε τηλεφωνική συνομιλία που υπεκλάπει και πραγματοποιήθηκε μεταξύ του προφυλακισμένου βουλευτή του κόμματος, Γιάννη Λαγού και του Σωτήρη Δεβελέκου.

Όπως αποκαλύπτει το «Έθνος της Κυριακής», πρόκειται για ένα ηχητικό απόσπασμα από μία ακόμη τηλεφωνική συνομιλία μεταξύ των δύο κορυφαίων στελεχών της Χρυσής Αυγής. Οι δυο τους συνομιλούν μέχρι και για τον βιασμό ενός κοριτσιού μέσα στα γραφεία τους στη Σπάρτη η οποία συγκαλύφθηκε, ενώ ακόμη στρέφουν τα "βέλη" τους και κατά του "κονφερανσιέ" Κασιδιάρη και του... «μαλάκα» (όπως τον αποκαλούν) Παππά.
Το ηχητικό ντοκουμέντο της εφημερίδας «Έθνος της Κυριακής» αποκαλύπτει την δράση της φασιστικής οργάνωσης, μέσα από τους διαλόγους Λαγού-Δεβελέκου, δύο χρυσαυγιτών που έχουν απευθείας πρόσβαση στον επίσης προφυλακισμένο αρχηγό της οργάνωσης, Νίκο Μιχαλολιάκο, αλλά και απόλυτη γνώση για τα... εσωτερικά του κόμματος. Σχετικά με αυτή την γνώση τους, αξίζει να σημειωθεί πως ο Γ. Λαγός, πριν γίνει βουλευτής Β' Πειραιά ήταν οδηγός και ασφάλεια του Ν. Μιχαλολιάκου και ο Δεβελέκας τον διαδέχθηκε όταν ο πρώτος αναβαθμίστηκε.
Πηγή: left.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.