24.7.13

ΨΕΥΤΕΣ – ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΙ – ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗ: ΔΗΛΑΔΗ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ



Σχόλιο - απάντηση του Antinazi Zone

Η ανακοίνωση που πετάχτηκε νύχτα στη Θάσο με τίτλο «Θάσιε συμπολίτη» είναι ένας ποταμός ψεμάτων και λάσπης με μόνο στόχο να στρέψει τον κόσμο του νησιού ενάντια στο 20ο κάμπινγκ που διοργανώνει το Antinazi zone-YRE με τη συμμετοχή της αντιφασιστικής κίνησης Θάσου.

Καταρχήν οι χρυσαυγίτες που την έγραψαν δεν έχουν το θάρρος να την υπογράψουν και να πάρουν την ευθύνη για τα λεγόμενά τους.

Θέλουμε να ενημερώσουμε τους συμπολίτες μας ότι η διοργάνωσή μας έχει ανακοινωθεί δημόσια εδώ και 6 μήνες.  Έχει υπογραφεί συμφωνητικό με τον Δήμο ενώ έχουν ενημερωθεί όλες οι αρμόδιες αρχές. Δεν είμαστε κρυφοί και ανυπόγραφοι ούτε ψευτοαναρχικοί όπως μας αποκαλούν.

Ανήκουμε στον χώρο της αριστεράς και παλεύουμε για την ανατροπή της κυβέρνησης, της τρόικας και του συστήματος που γεννά και επιβάλλει τις πολιτικές τους. Είμαστε αντιφασίστες και αντιφασίστριες που θέλουμε να βάλουμε φραγμό στην άνοδο του φασισμού και να δημιουργήσουμε ένα πλατύ πανελλαδικό και ενωτικό αντιφασιστικό κίνημα.


Στις εκδηλώσεις μας συμμετέχουν κοινωνικοί φορείς της Θάσου όπως η τοπική αντιφασιστική κίνηση Θάσου, η ομάδα εθελοντών ΣΤΗΡΙΞΗ, η περιβαλλοντική κίνηση Θάσου, η κίνηση κατοίκων ενάντια στην εκποίηση της Χρυσής Αμμουδιάς στο ΤΑΙΠΕΔ, κα. Συμμετέχουν επίσης κινήσεις και επιτροπές αλληλεγγύης από άλλες περιοχές της Ελλάδας όπως οι επιτροπές κατοίκων της Χαλκιδικής ενάντια στην εξόρυξη χρυσού, το κοινωνικό ιατρείο Αλληλεγγύης Θες/νίκης, κ.α  Περιττό να πούμε ότι οι δήθεν αντισυστημικοί χρυσαυγίτες είναι ενάντια σε όλες τις παραπάνω κινήσεις ενώ έχουν στοχοποιήσει και απειλήσει  μέλη τους. Είναι επίσης ενάντια σε όλες τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων, των αγροτών και της νεολαίας.  Οι πιο καλοί υποστηρικτές των μνημονιακών κυβερνήσεων δηλαδή. Γι αυτό και στελέχη της ΝΔ μιλούν ανοικτά υπέρ της συνεργασίας  με την Χρυσή Αυγή.

Εμείς είμαστε μαζί με όλη την κοινωνία ενάντια στην καταστροφή της ζωής μας, αυτοί είναι μια συμμορία της νύχτας.

Οι εκδηλώσεις μας δεν είναι δήθεν αντιρατσιστικές όπως μας λένε οι ανώνυμοι χρυσαυγίτες. Είναι αντιρατσιστικές και αντιφασιστικές. Παλεύουμε για ίσα δικαιώματα ελλήνων και μεταναστών εργαζομένων  γιατί μόνο έτσι μπορούμε να ζήσουμε αρμονικά και ειρηνικά. Δεν θέλουμε να επιτρέψουμε στις  κυβερνήσεις και το κατεστημένο  να μας διαιρέσουν σε έλληνες και ξένους ώστε να τρωγόμαστε μεταξύ μας και αυτοί που πραγματικά ευθύνονται για όλα μας τα προβλήματα,  να περνάνε τις  πολιτικές τους ανενόχλητοι.

Όμως τα βρώμικα ψέματα των Ναζί δεν έχουν τέλος. Τολμούν να πουν ότι καίμε αθώους εργαζόμενους σε τράπεζες  υπονοοώντας τον εμπρησμό της ΜΑΡΦΙΝ στην Αθήνα στις 5/5/2010. Αυτά τα ψέματα ασφαλώς επισύρουν και ποινικές ευθύνες που οι  χρυσαυγίτες θέλουν να αποφύγουν γι αυτό και δεν υπογράφουν το κείμενο. Η αλήθεια είναι ότι έχουμε ξεκάθαρη θέση ενάντια σε παρόμοιες μεθόδους τυφλής βίας και αυτό μπορεί να το δει όποιος κάνει τον κόπο και μπει στο μπλογκ μας (www.antinazizone.blogspot.gr).

Η συμμορία δολοφόνων και τραμπούκων που υποδύεται την πολιτική οργάνωση – δηλαδή η χρυσή αυγή – έχει για επικεφαλής το ν  Μιχαλολιάκο που έχει δικαστεί και φυλακιστεί για τοποθέτηση βομβών και τραυματισμό ανθρώπων σε αθηναικά σινεμά το 1976. Έχει υπόδικα στελέχη και  και βουλευτές ανθρώπους της νύχτας. Στην Θάσο εμφανίζονται σαν πρόσκοποι που καθαρίζουν παραλίες και μοιράζουν τρόφιμα μόνο και μόνο για να κερδίσουν συμπάθειες τώρα που είναι ακόμα αδύναμοι στο νησί. Όταν αισθανθούν πιο δυνατοί θα κάνουν ότι και αλλού. Δηλαδή μαχαιρώματα, ξυλοδαρμούς  όποιου διαφωνεί μαζί τους, κα.

Μας κατηγορούν για απάτριδες αυτοί που υμνούν τους Ναζί που έκαψαν όλη την Ελλάδα και  σκότωσαν 300.000 έλληνες στην Κατοχή.

Καλούμε τον κόσμο του νησιού να απομονώσει και να απορρίψει το δηλητήριο του φασισμού σε έναν τόπο που έχει υποφέρει όσο λίγοι από το φασισμό.  Η Θάσος όπως και η Καβάλα ήταν και είναι προοδευτικά μέρη με ιστορία αγώνων και κινημάτων.

Η μαζική συμμετοχή στις εκδηλώσεις μας θα είναι η καλύτερη απάντηση στα ορφανά του Χίτλερ. Το κάμπινγκ μας είναι μια ανοιχτή διοργάνωση με συζητήσεις, πολιτιστικές εκδηλώσεις, μαθήματα, παιδότοπο, κτλ. Σας καλούμε να το επισκεφτείτε όλοι στο χώρο του Δημοτικού Κάμπινγκ της Σκάλας Πρίνου για να το διαπιστώσετε με τα μάτια σας.

1 σχόλιο:

  1. Παύλος ο καλός ο μαθητής.......
    Η απάντηση είναι όχι στην λεκτική βία της Χ.Α.
    Όχι στον πολιτικό φασισμό της Χ.Α
    Όχι στην τρομοκρατία των φιλήσυχων δημοκρατών
    του Πρίνου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.