28.4.21

Ο δικηγόρος του γηροκομείου στα Χανιά Ν. Ρουσσόπουλος, είναι ο πρώην συνήγορος υπεράσπισης του Χρυσαυγίτη Γ. Λαγού – Όταν υποστήριζε ότι ο George Floyd πέθανε από ανακοπή καρδιάς






Ένας εκ των δικηγόρων του γηροκομείου στα Χανιά φέρεται να είναι δικηγόρος από την Αθήνα με το όνομα Νίκος Ρουσσόπουλος.

Ο συγκεκριμένος δικηγόρος έγινε γνωστός πανελλαδικά μέσα από τη δίκη της Χρυσής Αυγής αφού ήταν ο συνήγορος υπερασπισης του καταδικασμένου ευρωβουλευτή της Χρυσης Αυγής Γιάννη Λαγού ενώ υπήρξε και υποψήφιος βουλευτής της Χρυσής Αυγής στη Μεσσηνία στις εθνικές εκλογές του 2019. 

Ο κ. Ρουσσόπουλος, κατά τη διάρκεια της δίκης της Χρυσής Αυγής και σε αγόρευσή του είχε αναφερθεί και στη δολοφονία του αφροαμερικανού George Floyd το οποίο αποτέλεσε την αφορμή για το κίνημα Black Lived Matter που συντάραξε την Αμερική.

Είχε πει ότι είχε πεθάνει από ανακοπή καρδιάς.

Είχε πει πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με το goldendawnwatch.org:

«Τα ΜΜΕ εξυπηρετούν συμφέροντα. Είδα στα προσφυγικά πανώ “Black lives matter”. Έδειξε κανένα βίντεο στον πλανήτη, πλην του Fox, τι έγινε; Από ανακοπή πέθανε. Από μεγάλη δόση αμφεταμίνης, είναι σαν την κοκαΐνη. Αυτός ο νέος ήρωας της αριστεράς. Θα έχουμε και γι’ αυτόν, ήδη είχαμε διαδηλώσεις και καταστροφές. Ήταν πορνοστάρ, ωραία καμία δουλειά δεν είναι ντροπή, αλλά έκλεψε και ταμείο Seven Eleven. Έβαλε όπλο στο κεφάλι άλλου και καταδικάστηκε. Και είναι τώρα ήρωας!».


Δείτε και συνέντευξή του στα πλαίσια της υποψηφιότητάς του με το κόμμα της Χρυσής Αυγής στις τελευταίες εθνικές εκλογές:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.