13.10.20

Ομοφοβική επίθεση με τρεις τραυματίες έξω από το Bequeer

 



Βίαιη επίθεση με ομοφοβικά κίνητρα συνέβη μετά τη 1 τη νύχτα του Σαββάτου έξω από το «Bequeer» επί της οδού Κελέου στην Αθήνα.

Σύμφωνα με την αστυνομία, για το επεισόδιο συνελήφθη ένας 18χρονος, αφού σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία από την Υπηρεσία Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας της ΓΑΔΑ με την επιβαρυντική διάταξη περί εγκλήματος με ρατσιστικά χαρακτηριστικά, για επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ο συλληφθείς ήταν ανάμεσα στα άτομα που πραγματοποίησαν την επίθεση με ξύλα εναντίον ΛΟΑΤΚΙ ατόμων στο δρόμο έξω από το μπαρ, από όπου πέρασαν οι επιτιθέμενοι με το αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με το Antivirus, οι δράστες είχαν περάσει κάποιες φορές με το αυτοκίνητο τραμπουκίζοντας τον κόσμο που βρισκόταν εκεί, ενώ ένας ένας από αυτούς απείλησε να βγάλει μαχαίρι κι ένας άλλος χτύπησε με ρόπαλο ανοίγοντας το κεφάλι ενός ατόμου.

Οι πληροφορίες του περιοδικού αναφέρουν πως τραυματίστηκαν ακόμα δύο άνθρωποι, ο ένας στο κεφάλι και ο άλλος στο πρόσωπο. Το επεισόδιο έληξε χάρη στη παρέμβαση όσων βρίσκονταν στον χώρο.


Πηγη:ΕφΣυν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.