31.8.20

ΤΕΤΆΡΤΗ 2 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΣΤΙΣ 9 Π.Μ. Εφετείο Αθήνας (Λ.Αλεξάνδρας) Αντιφασιστική Συγκέντρωση στη δίκη της Χρυσής Αυγής Εφετείον Αθηνών

 

 
 
 

Διοργανωτής: Καμπάνια Δεν είναι αθώοι

Η δίκη της ναζιστικής εγκληματικής Χρυσής Αυγής ολοκληρώνεται αυτή τη βδομάδα με τις αγορεύσεις των συνηγόρων της οικογένειας Μιχαλολιάκου, του ιδρυτή και ιθύνοντος νου της φασιστικής συμμορίας,του εγκεφάλου των ταγμάτων εφόδου και των επιθέσεων σε μετανάστες,σε συνδικαλιστές,σε αντιφασίστες/τριες. 
 
Μετά κι από τις τελευταίες αυτές δικασίμους, θα μάθουμε την ημερομηνία κατά την οποία το τριμελές Εφετείο θα ανακοινώσει την απόφασή του μετά από 5,5 χρόνια διεξαγωγής της διαδικασίας.
 
Το καθήκον του αντιφασιστικού κινήματος είναι να πιέσει όσο το δυνατόν περισσότερο με πολύμορφες δράσεις ώστε να καταδικαστεί συνολικά ως εγκληματική οργάνωση η Χρυσή Αυγή αλλά και να τσακιστεί ο φασισμός και οι αιτίες του στην ίδια την κοινωνία.
 
Στο τέλος λοιπόν των δικασίμων και στην αρχή του Αντιφασιστικού Σεπτέμβρη που θα κορυφωθεί με την πορεία για τη δολοφονία του Φύσσα,καλούμε σε συγκέντρωση και συμμετοχή στο ακροατήριο του Εφετείου την Τετάρτη 2/9 στις 9.00 το πρωί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.