26.2.20

Νικολαΐδης: Ένα κρούσμα κορωνοϊού ανάμεσα στους πρόσφυγες, θα έλυνε πολλά προβλήματα για την κυβέρνηση


Ο κορωνοϊός θα έρθει από αυτούς που έχουν λεφτά για αεροπορικό εισιτήριο είπε ο ολυμπιονίκης του ταεκβοντό Αλέξανδρος Νικολαΐδης με φόντο τη δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου  για το Προσφυγικό, τις ανοιχτές Δομές και τον κορωνοϊό. 


Αιχμές κατά Στέλιου Πέτσα άφησε ο ολυμπιονίκης του ταεκβοντό Αλέξανδρος Νικολαΐδης με φόντο τη δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου  για το Προσφυγικό, τις ανοιχτές Δομές και τον κορωνοϊό.

«Ένα να κρούσμα κορωνοϊού ανάμεσα στους πρόσφυγες, θα έλυνε πολλά προβλήματα για την κυβέρνηση. Δυστυχώς για αυτούς όμως (και για όλους μας εάν τελικά έρθει), τον ιό θα τον φέρουν στην Ελλάδα αυτοί που έχουν λεφτά για αεροπορικό εισιτήριο, όχι όσοι στοιβάζονται σε σκηνές» έγραψε ο κ. Νικολαΐδης με ανάρτησή του στο Twitter απαντώντας εμμέσως σε όσα υποστήριξε χθες, ο κ. Πέτσας.




Σημειώνεται πως ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σε μία αποστροφή του λόγου του χθες, στη διάρκεια ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών αναφέρθηκε στα πλεονεκτήματα των κλειστών Δομών.
Ειδικότερα, τόνισε ότι «η κυβέρνηση προχωρά με αποφασιστικότητα στην υλοποίηση του σχεδίου της. Το σχέδιο αυτό είναι προς όφελος της χώρας και κυρίως των τοπικών κοινωνιών».
Και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος συμπλήρωσε: «Ιδιαίτερα σήμερα που υπάρχουν σε έξαρση θέματα δημόσιας υγείας, γίνεται καλύτερα αντιληπτό από όλους, ότι θέματα όπως ο κοροναϊός μπορούν να αντιμετωπιστούν γρήγορα και αποτελεσματικά σε μία κλειστή δομή, και όχι σε μία άναρχη ανοιχτή δομή που αποτελεί «υγειονομική βόμβα». Καλούμε τους πολίτες και τις τοπικές Αρχές να μας εμπιστευτούν: οι κλειστές δομές θα γίνουν και οι άναρχες, ανοιχτές, δομές θα κλείσουν».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.