11.2.20

Μαινόμενος Κασιδιάρης στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου της Αθήνας


σχόλιο του Antinazi zone
 

Όταν ο Κασιδιάρης δεν μπορεί να συγκρατήσει τα νεύρα του και την εικόνα του νόμιμου πολιτικού κόμματος τότε σίγουρα κάτι καλό συμβαίνει. Έτσι όταν το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου της Αθήνας ενέκρινε ψήφισμα με αφορμή την παγκόσμια ημέρα κατά του ρατσισμού στις 21 Μάρτη όπου παράλληλα παίρνει σαφή και κατηγορηματική θέση ενάντια στην αθωωτική πρόταση της εισαγγελέως Α.Οικονόμου στην δίκη της Χρυσής Αυγής και παράλληλα ζητάει την παραδειγματική καταδίκη των δολοφόνων νεοναζί, ο Ηλίας "τα πήρε στο κρανίο".


Απείλησε με μηνύσεις τους πάντες που θα υπογράψουν το ψήφισμα. Έβρισε σκαιότατα δημοτικούς συμβούλους της αριστεράς με χαρακτηρισμούς όπως "ελεεινοί", "σαβούρες", "ξεφτιλισμένοι" κτλ. Και όταν αυτά τα κάνει δημόσια και μπροστά στην κάμερα του δημοτικού συμβουλίου εύκολα μπορεί κανείς να καταλάβει τι θα έκανε νύκτα στον δρόμο, όντας επικεφαλής και εκπαιδευτής ταγμάτων εφόδου της Χρυσής Αυγής, ενάντια σε αντιφασίστες, μετανάστες κοκ.

Ο υπόδικος Ηλίας θα έχει πολλή δουλειά την επόμενη περίοδο καθώς όσο πλησιάζει το τέλος της δίκης θα αυξάνει και η πίεση της κοινωνίας, τα ψηφίσματα των φορέων, οι κινητοποιήσεις που θα απαιτούν το αυτονόητο: στην φυλακή οι ναζί δολοφόνοι της Χρυσής Αυγής. Και όχι μόνο ο Ρουπακιάς. Αλλά ολόκληρη η ηγετική ομάδα που καθοδηγούσε την εγκληματική συμμορία που υποδύεται το νόμιμο πολιτικό κόμμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.