30.10.19

Παρέλαση α λα Monty Python στη Νέα Φιλαδέλφεια [βίντεο]


Βίντεο που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο έχουν συγκεντρώσει το ενδιαφέρον, αλλά και πλήθος σχολίων από χρήστες των social media.

Το βίντεο καταγράφει μία ομάδα παιδιών η οποία εμφανίζεται να συμμετέχει στην παρέλαση που πραγματοποιήθηκε για την 28η Οκτωβρίου στον δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας.
Όμως οι κοπέλες δεν κάνουν την… καθιερωμένη παρέλαση, αλλά χρησιμοποιούν βηματισμό που παραπέμπει στο θρυλικό Ministry of Silly Walks, ένα από τα πιο επιτυχημένα και διάσημα σκετσάκια των Monty Python, με βασικό πρωταγωνιστή τον John Cleese.


Το βίντεο έχει ήδη προκαλέσει ποικίλα σχόλια στο Διαδίκτυο, ενώ έχει  φέρει και τοποθετήσεις ακροδεξιάς απόχρωσης από χρήστες των social media.
Δεν έχει, ακόμη, εξακριβωθεί εάν οι κοπέλες προέρχονται από σχολείο της περιοχής ή η ομάδα παρείσφρησε στην παρέλαση χωρίς να το καταλάβει κανείς.
Και το αυθεντικό από την αξεπέραστη βρετανική κωμική ομάδα.



Οργή Βούρου: Γελοία υποκείμενα
Σήμερα ήρθε και η τοποθέτηση από τον Γιάννη Βούρο, δήμαρχο Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας, ο οποίος δεν δείχνει να συμμερίζεται το σατιρικό ύφος των κοριτσιών που καταγράφονται στο βίντεο.
Ο δήμαρχος κάνει λόγο για «γελοία υποκείμενα», ενώ επισημαίνει ότι έχει ξεκινήσει η ταυτοποίηση «αυτών των αξιολύπητων νεαρών κοριτσιών» καθώς «ο Δήμος υποχρεούται να υπερασπιστεί στο ακέραιο την αξιοπρέπειά του».





Πηγη:https://www.efsyn.gr/ellada/koinonia/216761_parelasi-la-monty-python-sti-nea-filadelfeia-binteo?fbclid=IwAR1vX0XEqEKU98Dpig2DXEufPIaDnZrGaydNonGZYzYdsmG316yu45SzTeI

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.