1.10.19

Συνεργασία του υπόδικου πρώην βουλευτή της Χ.Α Κουκούτση με τη δημοτική αρχή της ΝΔ στην Καλαμάτα




Συνεργασία του υπόδικου, πρώην βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Δημήτρη Κουκούτση με τη δημοτική αρχή στον δήμο Καλαμάτας που πρόσκειται στη Νέα Δημοκρατία, ανακοινώθηκε στο δημοτικό συμβούλιο της Δευτέρας.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ και τοπικά μέσα, μετά την ανεξαρτητοποίηση του Πέτρου Κλάδη και τον ορισμό του Σαράντου Μαρινάκη στη θέση του αντιδημάρχου, στο χθεσινοβραδινό Δημοτικό Συμβούλιο έγινε γνωστή και η συνεργασία της δημοτικής παράταξης του πρώην βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Δημήτρη Κουκούτση με τη δημοτική αρχή του Θανάση Βασιλόπουλου, η οποία στις πρόσφατες εκλογές είχε την στήριξη της Νέας Δημοκρατίας.
Μάλιστα, όπως προσθέτει η ΕΡΤ, ο δήμαρχος κράτησε για τον ίδιο τη θέση του προέδρου της ΔΕΥΑΚ ενώ από τη δημοτική αρχή ο κ.Κουκούτσης προτείνεται ως μέλος στα Δ.Σ. της ΔΕΥΑΚ και της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης όπως επίσης και για την προεδρία του «Συνδέσμου Ύδρευσης Δήμων Καλαμάτας – Μεσσήνης».
Ανακοίνωση ενόψει τις συνεργασίας του Κουκούτση με τη δημοτική αρχή εξέδωσε πριν τη συνεδρίαση η «Λαϊκή Συσπείρωση», στην οποία αναφέρει: «Ο ναζί δημοτικός σύμβουλος μπορεί να αποποιείται την ιδιότητα του στελέχους της ΧΑ (όπως και οι περισσότεροι πρώην βουλευτές της εγκληματικής οργάνωσης τώρα που καταρρέει), όμως δεν ξεχνάμε τις επιθέσεις σε ανήμπορους μετανάστες στην περιοχή της Ράχης, ούτε βέβαια και τις δεκάδες επιθέσεις εναντίον εργατών, κομμουνιστών και τη δολοφονία Φύσσα πριν 6 χρόνια. Στη δίκη της Χρυσής Αυγής έχει αποκαλυφθεί και στον πλέον δύσπιστο ο ναζιστικός χαρακτήρας της, τα εγκλήματά της που καλύπτουν όλο τον ποινικό κώδικα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.