4.5.19

Επτά άνθρωποι ανάμεσά τους πέντε παιδιά πνίγηκαν στο Αιγαίο

Επτά άνθρωποι, ανάμεσά τους πέντε παιδιά, έχασαν σήμερα τη ζωή τους όταν ένα σκάφος που μετέφερε μετανάστες βυθίστηκε ανοικτά των βορειοδυτικών ακτών της Τουρκίας, ανέφερε η τουρκική ακτοφυλακή, σύμφωνα με την οποία άλλοι πέντε αναζητούνται.

Το σκάφος, που βυθίστηκε ανοικτά του Αϊβαλί στην επαρχία Μπαλίκεσιρ, μετέφερε συνολικά 17 μετανάστες, ανέφερε η ακτοφυλακή. Πέντε διασώθηκαν.
Σε μια ανακοίνωση η ακτοφυλακή ανέφερε πως διεξάγονται επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης, με συμμετοχή πέντε σκαφών και δύο ελικοπτέρων, για τον εντοπισμό των τεσσάρων μεταναστών και του φερόμενου ως διακινητή μεταναστών.


6 σχόλια:

  1. https://anticapitalist-attiki.blogspot.com/2019/05/blog-post_3.html?fbclid=IwAR2D24PkPgG3yNRu06UoQnOoqhHnJ0kzZ4NY8jpZ3KdkquaSKeOygHSzUUs#more https://drive.google.com/file/d/0BzV_EUx8Q899S1hoMkpKeWFZT0tYQkF1cC1VeHlvS1dXUUV3/view https://oxixytafilis.blogspot.com/2019/04/blog-post_24.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάλεσμα σε κινητοποίηση στο ΧΥΤΑ Φυλής την Κυριακή 5 Μαΐου στις 12 το μεσημέρι
    Τώρα που σχετίζεστε με την ανταρσία έχετε 2 λόγους να βάλετε τα παραπάνω(το λέω λόγω του πρώτου λινκ).
    Είχατε βάλει και αυτό πρόσφατα.
    http://www.antinazizone.gr/2019/04/204.html
    Ελπίζω τώρα που σχετίζεται με το γήπεδο της ΑΕΚ στο μπάσκετ
    οι ΧΥΤΑ Φυλής και Άνω Λιοσίων και η Δούρου πάει να τους επεκτείνει,
    βάζει την ΑΕΚ να παίξει εκεί στο μπάσκετ,δίπλα σε μια περιβαλλοντολογική βόμβα
    με αμίμητους κινδύνους ,ελπίζω λοιπόν να μην σιωπήσει το ξεκίνημα και να βάλει την αφίσα του καλέσματος κατά των ΧΥΤΑ όπως και την άλλη φορά και μετά ενημερωθήκατε για το επικείμενο γήπεδο και τους κινδύνους για τους θεατές και τις ακαδημίες και τώρα ελπίζω να μην υπάρξουν σιωπές οπαδικές μπροστά σε αυτό το οικολογικό θέμα.
    Η περιφέρεια που αναφέρεται και σε ανακοινώσεις των διοργανωτών σχετίζεται και άμεσα με τις αποφάσεις για τους ΧΥΤΑ αλλά και για το γήπεδο:
    ''Μέχρι σήμερα, ο μεγαλύτερος ναός στην Ελλάδα είναι ο Ιερός Ναός του Αγίου Ανδρέα στην Πάτρα. Ο νέος Μητροπολιτικός ναός της Φυλής θα είναι αφιερωμένος στη Μεταμόρφωση του Σωτήρος Χριστού, σύμφωνα με το όραμα του Ιωάννη Καποδίστρια, θα καλύπτει επιφάνεια περίπου 7.000 τμ και θα είναι ο μεγαλύτερος χριστιανικός ναός στον κόσμο. Ο ναός θα κατασκευαστεί στα πρότυπα των μητροπολιτικών ναών της Αναστάσεως του Σωτήρος Χριστού στα Τίρανα, του Αγίου Σάββα στο Βελιγράδι και της Αναλήψεως του Χριστού & Αγίου Ανδρέα στο Βουκουρέστι. Το κόστος κατασκευής του νέου Μητροπολιτικού Ναού θα καλυφθεί από το Δήμο Φυλής, την Περιφέρεια Αττικής, την Κεντρική Διακυβέρνηση, την Εκκλησία της Ελλάδος και την Ελληνική Διασπορά.''


    Ο σύριζα θα φτιάξει έξω από το μπασκετικό γήπεδο της ΑΕΚ μια Εκκλησία τέρας(!) ενώ θα βάλουν και Υπουργεία.Η Δούρου έκανε πολιτικό όρκο όταν πήρε την περιφέρεια Αττικής και ενώ γινόντουσαν κρούσεις για να μιλήσει για τα θρησκευτικά ήθη του ποδοσφαιρικού γηπέδου δεν έκανε τίποτα και ο σύριζα συνεχόμενες αντιθρησκευτικές κινήσεις και τώρα δείτε τι κάνει/κάνουν.

    Οπότε χτίζουνε Εκκλησία οι του σύριζα/Περιφέρειας εκεί και μετά συνεχίζουν τις αντιθρησκευτικές κινήσεις(και όλο αυτό το διάστημα) δηλαδή λένε να τους επιτεθείτε που θα συμβολίζουν την Εκκλησία με στόχο να γδαρθούνε οι κιτρινόμαυροι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. http://doxthi.gr/59266/dynamiki-sygkentrosi-2-000-atomon-sta-ano-liosia-enantia-sto-chyta-fylis-apoysa-i-dioikisi-toy-dimoy-fylis/?fbclid=IwAR1u9u8Hl8g9JsYuFggmmliD-oywoMkEc9EhirMyVPerYg8wly4M5I5Pk2o

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. http://doxthi.gr/70305/maziki-symmetochi-stin-imerida-toy-kke-gia-ti-diacheirisi-aporrimmaton-sto-dimarcheio-sta-ano-liosia/ https://fylarhos.blogspot.com/2014/04/blog-post_10.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν συμφωνώ με οτιδήποτε λέει το ΚΚΕ στα λινκ παραπάνω αλλά τα βάζω
    ενδεικτικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. O Σύριζα συγχρόνως βάζει και τον Κόκκαλη υποψήφιο.
    Ο Κόκκαλης δηλαδή υποψήφιος με την υποτιθέμενη αριστερά
    και στα άλλα θέματα βλέπετε τι κάνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.