6.2.19

Καμμένος: Ο πρώην Χρυσαυγίτης Κουκούτσης έχει ένα αρνητικό και κάποια θετικά

Ανοιχτό το σενάριο ένταξης του πρώην χρυσαυγίτη, ανεξάρτητου βουλευτή και υπόδικου, Δημήτρη Κουκούτση, στους ΑΝΕΛ άφησε ο Πάνος Καμμένος, που υποστήριξε ότι ο Κουκούτσης έχει «ένα αρνητικό και κάποια θετικά», μολονότι «δεν έχει συζητήσει μαζί του».

Σε συνέντευξή του στο Open, ο πρώην υπουργός Άμυνας, μολονότι ανέφερε ότι «δεν έχει συζητήσει με τον κ.Κουκούτση» την ένταξή του στους ΑΝΕΛ, δεν απέκλεισε το σενάριο, υποστηρίζοντας ότι ο πρώην χρυσαυγίτης έχει «ένα αρνητικό και κάποια θετικά», και δεν ανήκει στον ναζιστικό και γερμανόφιλο χώρο της Χρυσής Αυγής».

«Το ποιος θα ενταχθεί στους ΑΝΕΛ, θα το συζητήσουμε και υπάρχουν πολλές προϋποθέσεις. Ο κ. Κουκούτσης έχει ένα αρνητικό και κάποια θετικά. Τον γνωρίζω πολλά χρόνια γιατί ήταν πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Καλαμάτας. Το ότι προέρχεται από τη Χρυσή Αυγή είναι ένα θέμα. Είναι κάτι που πρέπει να το δούμε. Δεν έχω δει από πλευράς του να κάνει κινήσεις που τον εντάσσουν στον ναζιστικό και γερμανόφιλο χώρο της Χρυσής Αυγής», τόνισε ο Πάνος Καμμένος, ξεκαθαρίζοντας πως δεν έχει κάνει καμία συζήτηση με τον κ. Κουκούτση.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.