24.4.18

Ο Milo Yiannopoulos Δεν Μπορεί να Κυκλοφορήσει Χωρίς να τον Αποκαλέσουν «Ναζιστικό Απόβρασμα»

Η αλήθεια είναι ότι είχαμε χάσει για λίγο καιρό τα ίχνη του αντι-φεμινιστή, ακροδεξιού ομιλητή και πρώην συντάκτη της BreitbartMilo Yiannopoulos, από την τελευταία φορά που έκανε σχόλια για την παιδοφιλία και έχασε τη δουλειά του βλέποντας το βιβλίο του να καταστρέφεται. Αλλά το γεγονός ότι η φήμη του έχει ξεθωριάσει, ότι η πρόκληση του πια δεν πουλάει, δεν σημαίνει ότι μπορεί να κυκλοφορήσει σε ένα μπαρ του Μανχάταν γεμάτο κανονικούς ανθρώπους, χωρίς να συμβεί κάποιο περιστατικό.

Τα βίντεο που δημοσιεύθηκαν στο Twitter κατά τη διάρκεια του σαββατοκύριακου δείχνουν μέλη των Δημοκρατικών Σοσιαλιστών της Αμερικής να φωνάζουν «Ναζιστικό απόβρασμα φύγε από εδώ» στον Yiannopoulos, έως ότου τελικά αυτός αρπάξει το παλτό του και φύγει από το μπαρ της Νέας Υόρκης, την Κυριακή. Ωστόσο, παρά την ήρεμη αποχώρησή του, ο αποτυχημένος συγγραφέας χαρακτήρισε αργότερα την αντιπαράθεση αυτή στο Instagram σαν ένα περιστατικό στο οποίο φοβόταν μήπως «τραυματιστεί ή σκοτωθεί».
«Με έσπρωξαν και ούρλιαζαν, μια μεγάλη ομάδα ατόμων σε μια παμπ στο Μανχάταν, και αναγκάστηκα να φύγω από το μέρος», γράφει ο Yiannopoulos «[...] Με χτύπησαν λίγο (ελαφρώς), ίσως επειδή έχω κάτι να χάσω από τη ζωή μου τώρα. Η πρώτη μου σκέψη ήταν ο [σύζυγός του] John και να μη πληγωθώ ή σκοτωθώ».
Φαίνεται ότι ο Yiannopoulos θρηνεί για το γεγονός ότι δεν μπορεί να πάει ειρηνικά για μεσημεριανό γεύμα σε μια μεγάλη πόλη, χωρίς να προκαλέσει αντιδράσεις για όλα τα παρανοϊκά πράγματα που καποτε έλεγε για να πουλήσει την περσόνα του, αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε από να ποστάρει μια φωτογραφία του που χαμογελάει, μέσα από τα γυαλιά ηλίου του. Όπως ανέφερε ένας δημοσιογράφος από το συντηρητικό περιοδικό American Spectator σε ένα πρόσφατο προφίλ-ανάλυση που έκανε για τον Yiannopoulos και την προσπάθειά του να κάνει comeback, «ο Yiannopoulos δεν λογαριάζει τίποτε, όταν πρόκειται για τον ίδιο».

Γραφει:Allie Conti


Πηγη:https://www.vice.com/gr/article/qvx5n3/o-milo-yiannopoulos-den-mporei-na-kykloforhsei-xwris-na-ton-apokalesoyn-nazistiko-apobrasma

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.