2.10.17

Όταν οι χρυσαυγίτες νοσταλγούν τον Φράνκο

Σχόλιο από το Antinazi zone
Αντιγράφουμε από το σάιτ της Χρυσής Αυγής και το ethnikismos.net
Δώστε προσοχή στο υπογραμμισμένο σημείο:


« ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ… ΥΠΟ ΔΙΑΛΥΣΗ Η ΙΣΠΑΝΙΑ! Ο ΙΣΠΑΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΝΟΣΤΑΛΓΕΙ ΤΟ ΕΝΙΑΙΟ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΦΡΑΝΚΟ (ΒΙΝΤΕΟ) 

Γράφει ο Αντίοχος
Παρά τις ευρύτατες αστυνομικές επιχειρήσεις, ο Ραχόι έκανε μια τρύπα στο νερό! Σε κάποιες περιοχές της Καταλονίας η Αστυνομία πέτυχε να αποσπάσει τις κάλπες, σε κάποιες άλλες όμως όχι. Και το θέμα είναι ότι δεν υπήρχε πλαφόν συμμετοχής στο δημοψήφισμα, για να κηρυχθεί τουλάχιστον άκυρο, λόγω μειωμένης συμμετοχής…
Έτσι, αργά το βράδυ ο αυτονομιστής πρόεδρος της περιφερειακής κυβέρνησης της Καταλονίας  Carles Puigdemont  ζήτησε από το τοπικό κοινοβούλιο  την εφαρμογή του αποτελέσματος του δημοψηφίσματος ανακηρύσσοντας την ανεξαρτησία της από την Ισπανία και τόνισε ότι «η πόρτα άνοιξε για μια μονομερή Διακήρυξη Ανεξαρτησίας».
Όπως φαίνεται, οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές και δεν αποκλείεται να δούμε την άλλοτε κραταιά Ισπανία να διαλύεται!
Εν τω μεταξύ, οργή επικρατεί στον ισπανικό λαό γιατί η κυβέρνηση (και το μεταπολιτευτικό κατεστημένο στο σύνολό του…) άφησαν την κατάσταση να φτάσει μέχρις εδώ, αντί να κηρύξουν τις προηγούμενες μέρες τον στρατιωτικό νόμο στην Καταλονία, για να προστατεύσει ο Στρατός σε συνεργασία με την Αστυνομία την ενότητα του κράτους! Έτσι, μοιραία ο ισπανικός λαός νοσταλγεί το ενιαίο και ισχυρό κράτος της εποχής του Φράνκο, οπότε και οι πολιτικές εξελίξεις στην χώρα αναμένονται καταιγιστικές και απρόβλεπτες!
(ΥΓ): «Συνηθισμένοι (καθημερινοί) άνθρωποι, όχι ακραίοι κάποιου πολιτικού κόμματος, τραγουδούν τον ύμνο της Φάλαγγας σε πλατεία της Μαδρίτης», «καταγγέλλει» το αυτονομιστικό «Help Catalonia», παραθέτοντας χθεσινό βίντεο από αυθόρμητες εκδηλώσεις Ισπανών πολιτών. Και που να δείτε τη συνέχεια…»

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>


Μάλιστα. Αυτή είναι η πρόταση των Χρυσαυγιτών για τα όσα αποτρόπαια συμβαίνουν στην Καταλονία. Στρατιωτικός νόμος, δικτατορία όπως του Φράνκο, εμφύλιος πόλεμος, ασύλληπτη καταστολή, φυλακίσεις και νεκροί. Αυτά είναι τα ιδεώδη των Ναζί. 

Το «ενιαίο και ισχυρό κράτος» του Φράνκο ήταν μια ματοβαμένη δικτατορία που κράτησε από το 1939 ως το 1975. Σταθερά στο πλευρό των Ναζί του Χίτλερ και στην υπηρεσία του ισπανικού και διεθνούς κεφαλαίου. Συνέτριψε τα συνδικάτα, τις πολιτικές και κοινωνικές ελευθερίες, τα δικαιώματα των εθνοτήτων που συναποτελούν το ισπανικό κράτος και ιδιαίτερα εκείνα των Καταλανών που αποτέλεσαν το λίκνο της ισπανικής επανάστασης και της αντίστασης στους φασίστες του Φράνκο.

Αυτή είναι η Χρυσή Αυγή. Πιο συστημική και αντιδραστική δεν γίνεται. Μαζί με το ισπανικό και το διεθνές κατεστημένο ενάντια στον Καταλανικό λαό που διεκδικεί το στοιχειώδες δημοκρατικό δικαίωμα να αποφασίσει για το μέλλον του.



Πηγες: 
http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ispanoi-neolaioi-me-ethnikistikous-chairetismous-labara-kai-embathria-diadh

https://ethnikismos.net/2017/10/02/καταιγιστικεσ-εξελιξεισ-υπο-διαλυσ-2/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.