27.9.17

Θερινή Προβολή της Ταινίας "Bronson" στο "Π" στα Πατήσια την Πέμπτη 28/9

Αυτή την Πέμπτη μια βρετανική παραγωγή βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα στην ταρατσοβεράντα του "Π" στα Κάτω Πατήσια με απίστευτη ερμηνεία από το χαρισματικό Tom Hardy. Η ταινία αν και κέρδισε πολλές θετικές γνώμες δεν προωθήθηκε εμπορικά κυρίως λόγω του ευαίσθητου θέματος που καταπιάνεται... Εμπλουτισμένη και με θεατρικά ψυχογραφικά στοιχεία! Ο χώρος θάναι ανοικτός από τις 7μμ με καφενείο, μουσική, μπύρες, ποπ κορν κλπ. Είσοδος ελεύθερη από Καμπούρογλου.

Υπόθεση: 

H ταινία Bronson του σκηνοθέτη Nicolas Winding Refn περιγράφει με θεαματικό τρόπο τη ζωή και την κατάληξη ενός από τους πιο «διάσημους» εγκληματίες της Αγγλίας, ο οποίος βρίσκεται σε φυλακές υψίστης ασφαλείας από το 1974 και θεωρείται ως «ο πιο βίαιος κρατούμενος σε φυλακές της Βρετανίας». 
Ο Charles Bronson (ψευδώνυμο του Michael Gordon Peterson) φυλακίστηκε για μια μικροκλοπή το 1974 και έκτοτε παρέμεινε φυλακισμένος κυρίως για εγκλήματα που διέπραξε μέσα στις φυλακές. 
Η πρεμιέρα της ταινίας προκάλεσε τις έντονες αντιδράσεις των υπευθύνων της φυλακής, αφού στο τέλος της ταινίας ακούγεται η φωνή του πραγματικού Bronson (στην ταινία των υποδύεται ο Tom Hardy) να λέει: «See you at the Oscars». Σύμφωνα με τους κανονισμούς της φυλακής, αν η φωνή είναι αληθινή, τότε οι συντελεστές της ταινίας θα πρέπει να ηχογράφησαν τον Bronson μυστικά, πράγμα το οποίο παραβιάζει τους όρους επισκέψεων ενός κρατουμένου υψίστης ασφαλείας.
Είδος: action/biography, Διάρκεια: 87'

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.