4.9.17

ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ 18 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ

4 χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα από τους εγκληματίες της Xρυσής Αυγής και το δικαστήριο συνεχίζεται ακόμα ενώ ο δολοφόνος Ρουπακιάς παραμένει εκτός φυλακής. Τον τελευταίο καιρό ο χώρος της δικαστικής θέσμισης έχει δείξει δείγματα σκοτεινών αποφάσεων ευθυγραμμιζόμενος με κατασταλτικές πολιτικές.
Ταυτόχρονα η Χρυσή Αυγή δεν έχει σταματήσει τις επιθέσεις σε κοινωνικούς χώρους και να προκαλεί εφαρμόζοντας την πολιτική για την οποία ετάχθη: την αντιδραστική τακτική της θανατοπολιτικής του ναζισμού ενάντια στα κινήματα που αμφισβητούν την υπάρχουσα καθεστωτική οικονομική και πολιτική κυριαρχία.
Γι αυτό η φετινή κινητοποίηση στις 18 Σεπτέμβρη στο Κερατσίνι αποκτά μεγαλύτερη σημασία. Είναι αναγκαίο σήμερα παρά ποτέ να δώσουμε μια ενωτική αντιφασιστική απάντηση προς όλες τις κατευθύνσεις . Στην σύσκεψη καλεί το Κοινωνικό Αντιφασιστικό Μέτωπο. ΚΑΛΟΥΜΕ ΑΤΟΜΑ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ. ΤΡΙΤΗ 5 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ - ΩΡΑ 7μμ (αυστηρά) Στο Πολιτιστικό Κέντρο «Αντώνης Σαμαράκης». Μ. Ασίας 24 & Παπαναστασίου, Κερατσίνι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.